Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje
13 skaidr.
Ištrauka
Funkcionalaus maisto produktai – plataus vartojimo kasdien vartojami maisto produktai, kurie, be savo mitybinės vertės, dar suteikia papildomą teigiamą fiziologinį efektą žmogaus organizmui ir turi tai patvirtinantį ženklą etiketėje. Tai produktai, praturtinti fiziologiškai vertingais ingredientais, iš kurių pagal medicinines rekomendacijas yra pašalintos kai kurios jų sudedamosios dalys, kuriuose kai kurios sudedamosios dalys yra pakeistos kitomis, žmogaus sveikatai naudingesnėmis medžiagomis.
Reziumė
- Autorius
- sssandrute
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 30, 2015
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 13 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Duonos gamybos biochemija
Maisto technologija
Referatas
2009 m.
sandra25
Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
giedraaa3
Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA
Maisto technologija
Kursinis darbas
2010 m.
viosat
Makaronų gamybos mašinos
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
rasa13
RVASVT duonos gamyboje
Maisto technologija
Prezentacija
2017 m.
rugilee
Surimi gaminių gamybos technologija, įvertinant kmynų eterinio aliejaus panaudojimo galimybes aktyvioje pakuotėje
Maisto technologija
Diplominis darbas
2017 m.
lauritute2
Rizikos veiksnių analizė ir svarbieji valdymo taškai kvietinės duonos gamyboje
Maisto technologija
Kursinis darbas
2020 m.
just0