Katalogas

Rodoma 1-7 iš 7 darbų
Rodoma 1-7 iš 7 darbų

Veiksniai, sąlygojantys mėsos kokybę

Biologija Kursinis darbas 2012 m. sssandrute
Darbe tikslas:Išsiaiškinti mėsos mėsos kokybės veiksnius; Išanalizuoti mėsos kokybės rodiklius; Išanalizuoti mėsos kokybės užtikrinimo aspektus.

Alkoholizmas ir jo priežastys

Biologija Referatas 2013 m. sssandrute
Darbo tiklas yra išsiaiškinti alkoholizmą, jo atsiradimo priežastis; išanalizuoti alkoholizmo fazės.

Amerikietiška virtuvė

Kulinarija Prezentacija sssandrute
Amerikietiška virtuvė – viena iš vakarietiškos užjūrio virtuvės, kurios tradicijos paplitusios Jungtinėse Amerikos Valstijose bei jos kaimyninėse šalyse. Šiaurės Amerika garsi savo ...