Rizikos veiksnių analizė ir svarbieji valdymo taškai kvietinės duonos gamyboje
15 psl. / 3685 žod.
Ištrauka
Žaliavos:
- specifikacijos,
- patvirtintas tiekėjas,
- ingredientų bandinio sudarymas,
- bet kurie žaliavų ir jų tiekėjų pasikeitimai.
Gavimas ir saugojimas:
- temperatūros kontrolė,
- drėgmės kontrolė,
- karantino programų laikymasis,
- atsargų rotacija.
Perdirbimas:
- proceso aprašymo patikrinimas gamybos metu,
- proceso pakopų apžvalga,
- ar laikomasi nustatytų kontrolės priemonių,
- temperatūros/cheminės kontrolės priemonės,
- laiko/temperatūros kontrolė,
- kontrolės priemonių dokumentinis įforminimas,
- valymo ir sanitarinių priemonių koncentracija.
Technologiniai įrengimai:
- ar technologinė schema atitinka realiai esančią įmonėje,
- ar tie patys įrengimai tebenaudojami, kai buvo sudarytas RVASVT planas,
- bet kurie įrengimų pasikeitimai,
- ar tokie proceso kontrolės mechanizmai, kaip termokontrolė, įrangos varomieji diržų skriemuliai, grandinių žvaigždutės, produktų transportavimo vamzdynų pasikeitimai ir t. t. atitinka RVASVT planui,
- ar pasikeitimai sistemoje buvo aptarti su maisto saugumo grupe prieš juos įdiegiant.
Kontrolės prietaisai:
- ar buvo lakomasi RVASVT plane numatyto matavimo prietaisų įvertinimo grafiko,
- ar patikrinimas buvo atliekamas pagal standartus,
- ar patikrinimų dažnis atitinka nustatytam,
- ar yra reikiamoje vietoje kritinių procesų kontrolės prietaisų plombos,
- ar atliekama nuolatinė kontrolės prietaisų plombų kontrolė ir ar ji įforminama dokumentaliai,
- ar kontrolės diagramos tiksliai apibūdina SVT,
- ar kontrolės diagramos tiksliai apibūdina produktą, jo kodą, pagaminto produkto kiekį, produkto gamintoją.
Pakavimo medžiagos:
- ar buvo pakavimo medžiagos keičiamos,
- ar produkto kodas aiškus ir ar atitinka produkcijos partijos ir gamybos įrašus,
- ar laikomasi gautų laikymo trukmės bandymo rezultatų,
- ar buvo keičiamos galutinio produkto apdorojimo procedūros,
- ar buvo keičiamos vartojimo taisyklės.
Reziumė
- Autorius
- just0
- Tipas
- Kursinis darbas
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €7.32
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 16, 2023
- Publikuotas
- 2020 m.
- Apimtis
- 15 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Duonos gamybos biochemija
Maisto technologija
Referatas
2009 m.
sandra25
Duonos kepimo technologijos ir įrengimai
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
sandra25
Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
giedraaa3
Fermentinio sūrio „Liliputas“ gamybinio proceso mikrobiologinis aprašymas
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
viosat
Prevencinių priemonių plano sudarymas duonos gamybai ir žiedėjimo sulėtinimas biotechnologinėmis priemonėmis
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
ruby24
RVASVT duonos gamyboje
Maisto technologija
Prezentacija
2017 m.
rugilee
Kiaušinių tvarios gamybos analizė
Maisto technologija
Referatas
2020 m.
kristara865