RVASVT duonos gamyboje
22 skaidr.
Ištrauka
Darbo tikslas:
Sudaryti RVASVT sistemą, kuri apimtų kokybiškos duonos gamybą ir realizavimą.
Uždaviniai:
•Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę; •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą; •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose; •Atlikti SVT įvertinimą.
Turinys
- Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę;
- •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą;
- •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose;
- •Atlikti SVT įvertinimą.
Reziumė
- Autorius
- rugilee
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 9, 2018
- Publikuotas
- 2017 m.
- Apimtis
- 22 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Duonos gamybos biochemija
Maisto technologija
Referatas
2009 m.
sandra25
Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA
Maisto technologija
Kursinis darbas
2010 m.
viosat
Prevencinių priemonių plano sudarymas duonos gamybai ir žiedėjimo sulėtinimas biotechnologinėmis priemonėmis
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
ruby24
Kefyro gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
inga kononovaite
Makaronų gamybos mašinos
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
rasa13
Kiaušinių tvarios gamybos analizė
Maisto technologija
Referatas
2020 m.
kristara865
Rizikos veiksnių analizė ir svarbieji valdymo taškai kvietinės duonos gamyboje
Maisto technologija
Kursinis darbas
2020 m.
just0