RVASVT duonos gamyboje

22 skaidr.

Ištrauka

Darbo tikslas:

Sudaryti RVASVT sistemą, kuri apimtų kokybiškos duonos gamybą ir realizavimą.

Uždaviniai:

•Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę; •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą; •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose; •Atlikti SVT įvertinimą.


Turinys

  • Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę;
  • •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą;
  • •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose;
  • •Atlikti SVT įvertinimą.

Reziumė

Autorius
rugilee
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 9, 2018
Publikuotas
2017 m.
Apimtis
22 skaidr.

Susiję darbai

Duonos gamybos biochemija

Maisto technologija Referatas 2009 m. sandra25
Duonos, pyrago gaminių laikymas.Laikymo metu vykstantys biocheminiai pokyčiai

Kefyro gamybos technologija

Maisto technologija Referatas 2013 m. inga kononovaite
Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu....

Makaronų gamybos mašinos

Maisto technologija Referatas 2010 m. rasa13
Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų, jie gaminami iš miltų (dažniausiai kviečių, bet galimi ir kiti variantai) ir vandens bei kitų papildomų produktų...

Kiaušinių tvarios gamybos analizė

Maisto technologija Referatas 2020 m. kristara865
Darbo tema yra apžvelgti tvarią kiaušinių gamybos technologiją. Darbe rasite kiaušinių sandarą, klasės, jų kategorijas, taip pat, kaip yra ženklinami, pakuojami bei apskaičiuota...