Galvijiena - tai viena iš pagrindinių mėsos rūšių, plačiai naudojamų Australijoje, Pietų bei Šiaurės Amerikoje, Europoje. Šios rūšies mėsa yra vartojama labai įvairiai:...
Maisto ženklinimas - tai visi su maisto produktu susiję žodžiai, išsami informacija, prekės ženklas, komercinis pavadinimas, paveikslėliai arba simboliai, nurodyti ant pakuotės, dokumente,...
Funkcionalaus maisto produktai – plataus vartojimo kasdien vartojami maisto produktai, kurie, be savo mitybinės vertės, dar suteikia papildomą teigiamą fiziologinį efektą žmogaus organizmui...
Maisto technologijaDiplominis darbas2014 m.giedraaa3
Bakalauro darbe tiriama sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas Darbo tikslas: Suprojektuoti modernios technologijos gamybos cechą. Darbo objektas: Sviesto gamybos cechas...
Sviesto gedimas: Svieste vyksta mikrobiologiniai ir grynai cheminiai procesai. Iš mikrobiologinių energingiausiai vyksta aerobiniai procesai, todėl greičiausiai pakinta sviesto paviršius. Anaerobiniai procesai būna...
Aprašoma Riebalų ir aliejų gamyba, naudojant mikroorganizmus pagal Kalidas Shetty, Gopinadhan Paliyath, Anthony Pometto, Robert E. Levin “Food Biotechnology”.