Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA

26 psl. / 4509 žod.

Ištrauka

1. Pieno priėmimas ir paruošimas varškės gamybai:

C Rizikos veiksnys yra svarbus. Lietuvoje atliekamas planingas monitoringas, įmonė dalyvauja šioje programoje (reguliariai imami bandiniai ištyrimui). Neatitinkanti normos žaliava utilizuojama.

F: Pienas gali būti užterštas pašalinėmis medžiagomis, tačiau vartotojų sveikatos atžvilgiu rizika yra nedidelė. Pienas yra filtruojamas


Turinys

  • RVASVT PLANO APRAŠAS3
  • Tikslo ir apimties apibrėžtis4
  • RVASVT grupės sudarymas4
  • Produkto apibrėžimas5
  • Produkto vartojimo ypatumų apibrėžtis6
  • Produkto sudėtis6
  • Srautų diagrama8
  • Rizikos veiksniai ir kategorijos9
  • Rizikos veiksnių analizė14
  • Kritinių ribų pagrindimas18
  • Monitoringas19
  • Suvestinis planas (korekcinės priemonės, įrašų formos)20
  • Patikrinimo planas23
  • Priedas25

Reziumė

Autorius
viosat
Tipas
Kursinis darbas
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€7.32
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lie 28, 2015
Publikuotas
2010 m.
Apimtis
26 psl.

Susiję darbai

Duonos gamybos biochemija

Maisto technologija Referatas 2009 m. sandra25
Duonos, pyrago gaminių laikymas.Laikymo metu vykstantys biocheminiai pokyčiai

Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu

Maisto technologija Referatas 2011 m. giedraaa3
Sviesto gedimas: Svieste vyksta mikrobiologiniai ir grynai cheminiai procesai. Iš mikrobiologinių energingiausiai vyksta aerobiniai procesai, todėl greičiausiai pakinta sviesto paviršius. Anaerobiniai procesai būna...

Kefyro gamybos technologija

Maisto technologija Referatas 2013 m. inga kononovaite
Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu....

Grūdinių kultūrų gamybos technologija

Maisto technologija Prezentacija svajūnė
Miltams gaminti malami:kviečiai,rugiai.Rečiau: miežiai, sojos, kukurūzai, avižos, ryžiai, grikiai, žirniai. Malant grūdus gaunami miltai, kurie pagal javų rūšį badinami...

Makaronų gamybos mašinos

Maisto technologija Referatas 2010 m. rasa13
Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų, jie gaminami iš miltų (dažniausiai kviečių, bet galimi ir kiti variantai) ir vandens bei kitų papildomų produktų...

RVASVT duonos gamyboje

Maisto technologija Prezentacija 2017 m. rugilee
Darbo tikslas: Sudaryti RVASVT sistemą, kuri apimtų kokybiškos duonos gamybą ir realizavimą. Uždavinių įgyvendinimas