Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA
26 psl. / 4509 žod.
Ištrauka
1. Pieno priėmimas ir paruošimas varškės gamybai:
C Rizikos veiksnys yra svarbus. Lietuvoje atliekamas planingas monitoringas, įmonė dalyvauja šioje programoje (reguliariai imami bandiniai ištyrimui). Neatitinkanti normos žaliava utilizuojama.
F: Pienas gali būti užterštas pašalinėmis medžiagomis, tačiau vartotojų sveikatos atžvilgiu rizika yra nedidelė. Pienas yra filtruojamas
Turinys
- RVASVT PLANO APRAŠAS3
- Tikslo ir apimties apibrėžtis4
- RVASVT grupės sudarymas4
- Produkto apibrėžimas5
- Produkto vartojimo ypatumų apibrėžtis6
- Produkto sudėtis6
- Srautų diagrama8
- Rizikos veiksniai ir kategorijos9
- Rizikos veiksnių analizė14
- Kritinių ribų pagrindimas18
- Monitoringas19
- Suvestinis planas (korekcinės priemonės, įrašų formos)20
- Patikrinimo planas23
- Priedas25
Reziumė
- Autorius
- viosat
- Tipas
- Kursinis darbas
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €7.32
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Lie 28, 2015
- Publikuotas
- 2010 m.
- Apimtis
- 26 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Duonos gamybos biochemija
Maisto technologija
Referatas
2009 m.
sandra25
Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
giedraaa3
Kefyro gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
inga kononovaite
Grūdinių kultūrų gamybos technologija
Maisto technologija
Prezentacija
svajūnė
Makaronų gamybos mašinos
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
rasa13
RVASVT duonos gamyboje
Maisto technologija
Prezentacija
2017 m.
rugilee
Rizikos veiksnių analizė ir svarbieji valdymo taškai kvietinės duonos gamyboje
Maisto technologija
Kursinis darbas
2020 m.
just0