Grūdinių kultūrų gamybos technologija
124 skaidr.
Ištrauka
Miltams gaminti malami:kviečiai,rugiai.Rečiau: miežiai, sojos, kukurūzai, avižos, ryžiai, grikiai, žirniai. Malant grūdus gaunami miltai, kurie pagal javų rūšį badinami kvietiniais, ruginiais, miežiniais ir kt.Skirtingai malant gaunami paprasti, šveistiniai, sijoti, kruopiniai miltai;
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 124 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje
Maisto technologija
Prezentacija
sssandrute
Fermentinio sūrio „Liliputas“ gamybinio proceso mikrobiologinis aprašymas
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
viosat
Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
soon22
Kefyro gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
inga kononovaite
Fermentacinės gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
RVASVT duonos gamyboje
Maisto technologija
Prezentacija
2017 m.
rugilee
Surimi gaminių gamybos technologija, įvertinant kmynų eterinio aliejaus panaudojimo galimybes aktyvioje pakuotėje
Maisto technologija
Diplominis darbas
2017 m.
lauritute2