Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"

22 psl. / 3566 žod.

Ištrauka

UAB "Judex"- moderni šaldytų maisto produktų gamybos įmonė. Veiklą pradėjusi 1995-aisiais metais, įmonė sėkmingai ir užtikrintai dirba Lietuvos ir užsienio rinkose. Bendrovėje, įsikūrusioje naujose 5000 m² gamybinėse patalpose, atitinkančiose Europos Sąjungos standartus, vykdoma griežta gamybos proceso bei kokybės kontrolė. Čia dirba 200 darbuotojų. Šiuo metu pagaminama ir realizuojama apie 20 tonų produkcijos per parą. ES suteiktas sertifikatas atvėrė galimybes eksportuoti UAB "Judex" gaminius į ES šalis. Daugiausiai produktų dabar yra išvežama į Latviją, Estiją, Angliją, Airiją, Vokietiją, Ispaniją. Į užsienį eksportuojami ne tik Lietuvos rinkai skirti gaminiai, bet ir produkcija, pagaminta pagal užsakovų pageidavimus bei receptūras.

Šios praktikos tikslas – savo įgytas teorines žinias ir pirminius praktinius įgūdžius išmokti pritaikyti maisto įmonėje.

Praktikos uždaviniai:

1) susipažinti su įmonės rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema ( RVASVT ), su GGT ir GHT taikymu maisto tvarkymo įmonėje;

2) aprašyti pasirinkto maisto produkto gamybos technologinį procesą, nurodant SVT šio produkto gamybos procese ir galimų technologinio proceso pažeidimų įtaką produkto saugai ir kokybei, aprašyti produkto gamybai sunaudotas žaliavas, nurodant jų ženklinimą, laikymą ir atsekamumą;

3) atlikti valstybinę kontrolę su specialisto pagalba viename maisto tvarkymo subjekte, aprašyti pastebėtus pažeidimus ir nurodyti kokie teisės aktų reikalavimai buvo pažeisti;

4) aprašyti veiksmus patekus nesaugiam maisto produktui į rinką, parengti produkto sulaikymo ir išėmimo iš rinkos shemas.


Turinys

  • Įvadas…………………………………………………………………………………3
  • 1. Įmonės kokybės skyrius: RVASVT…………………………………………………4
  • 1.1 Rizikos veiksnių įvertinimas6
  • 2. „Koldūnų su mėsos įdaru“ technologinis procesas, svarbiausieji valdymo taškai
  • ( SVT)9
  • 3. Praktika VMVT19
  • 4. Nesaugaus produkto sulaikymo ir paėmimo iš rinkos schema20
  • Išvados22

Reziumė

Autorius
soon22
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€2.90
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 19, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
22 psl.

Susiję darbai

Maisto kokybės ir saugos praktikos ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...

Praktikos ataskaita UAB "Alkava"

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Šios praktikos tikslas buvo susipažinti su šios įmonės veikla, priemonėmis, įrengimais, pamatyti ir mokėti jais saugiai dirbti; susipažinti su darbuotojų darbo aplinka ir...

Praktikos maitinimo įmonėje ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2019 m. landofchoice
Praktikos ataskaita, atlikta maitinimo įmonėje. Daugiau dėmesio skiriama kokie dokumentai, veiksmai reikalingi norint įsteigti maitinimo įmonę.

Praktikos ataskaita įmonėje "X"

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2020 m. dzastyna
Praktikos esmė. Kolegijoje įgyti vien teorinių žinių nepakanka, labai svarbu gebėti jas pritaikyti praktiškai darbe. Svarbu pažinti įmonę iš vidaus, kurioje būtų galima...