Sušių gamyba ir jų rūšys

51 skaidr.

Ištrauka

Sušis – saldžiu acto mišiniu pagardinti ryžiai su termiškai neapdorotomis (žaliomis) jūros gėrybėmis (žuvimi); vieno kąsnio užkandėlė, patiekiama susuktų ritinėlių forma. Sušis yra japonų nacionalinis patiekalas, dar vadinamas „japoniška duonele“. Bendruoju terminu „suši” paprastai vadinamas bet koks patiekalas iš virtų ryžių, pasaldintų ryžių actu. Sušis valgomas lazdelėmis; nedalijamas, nepjaustomas peiliu ir nesmeigiamas šakute, kad nebūtų išardytas.


Reziumė

Autorius
blueblue
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 17, 2020
Publikuotas
2019 m.
Apimtis
51 skaidr.

Susiję darbai

Duonos gamybos biochemija

Maisto technologija Referatas 2009 m. sandra25
Duonos, pyrago gaminių laikymas.Laikymo metu vykstantys biocheminiai pokyčiai

Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu

Maisto technologija Referatas 2011 m. giedraaa3
Sviesto gedimas: Svieste vyksta mikrobiologiniai ir grynai cheminiai procesai. Iš mikrobiologinių energingiausiai vyksta aerobiniai procesai, todėl greičiausiai pakinta sviesto paviršius. Anaerobiniai procesai būna...

Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"

Maisto technologija Praktikos ataskaita soon22
UAB "Judex"- moderni šaldytų maisto produktų gamybos įmonė. Veiklą pradėjusi 1995-aisiais metais, įmonė sėkmingai ir užtikrintai dirba Lietuvos ir užsienio rinkose. Bendrovėje, įsikūrusioje...