Sušių gamyba ir jų rūšys
51 skaidr.
Ištrauka
Sušis – saldžiu acto mišiniu pagardinti ryžiai su termiškai neapdorotomis (žaliomis) jūros gėrybėmis (žuvimi); vieno kąsnio užkandėlė, patiekiama susuktų ritinėlių forma. Sušis yra japonų nacionalinis patiekalas, dar vadinamas „japoniška duonele“. Bendruoju terminu „suši” paprastai vadinamas bet koks patiekalas iš virtų ryžių, pasaldintų ryžių actu. Sušis valgomas lazdelėmis; nedalijamas, nepjaustomas peiliu ir nesmeigiamas šakute, kad nebūtų išardytas.
Reziumė
- Autorius
- blueblue
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 17, 2020
- Publikuotas
- 2019 m.
- Apimtis
- 51 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
soon22
Kefyro gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
inga kononovaite
Fermentacinės gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Grūdinių kultūrų gamybos technologija
Maisto technologija
Prezentacija
svajūnė
Sūrių istorija, rūšys ir valgymo būdai
Maisto technologija
Referatas
2014 m.
kristina.sl02
Surimi gaminių gamybos technologija, įvertinant kmynų eterinio aliejaus panaudojimo galimybes aktyvioje pakuotėje
Maisto technologija
Diplominis darbas
2017 m.
lauritute2
Kiaušinių tvarios gamybos analizė
Maisto technologija
Referatas
2020 m.
kristara865