Sušių gamyba ir jų rūšys
51 skaidr.
Ištrauka
Sušis – saldžiu acto mišiniu pagardinti ryžiai su termiškai neapdorotomis (žaliomis) jūros gėrybėmis (žuvimi); vieno kąsnio užkandėlė, patiekiama susuktų ritinėlių forma. Sušis yra japonų nacionalinis patiekalas, dar vadinamas „japoniška duonele“. Bendruoju terminu „suši” paprastai vadinamas bet koks patiekalas iš virtų ryžių, pasaldintų ryžių actu. Sušis valgomas lazdelėmis; nedalijamas, nepjaustomas peiliu ir nesmeigiamas šakute, kad nebūtų išardytas.
Reziumė
- Autorius
- blueblue
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 17, 2020
- Publikuotas
- 2019 m.
- Apimtis
- 51 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Duonos gamybos biochemija
Maisto technologija
Referatas
2009 m.
sandra25
Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
giedraaa3
Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje
Maisto technologija
Prezentacija
sssandrute
Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA
Maisto technologija
Kursinis darbas
2010 m.
viosat
Fermentinio sūrio „Liliputas“ gamybinio proceso mikrobiologinis aprašymas
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
viosat
Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
soon22
Rizikos veiksnių analizė ir svarbieji valdymo taškai kvietinės duonos gamyboje
Maisto technologija
Kursinis darbas
2020 m.
just0