Žaliavų kokybė ir sauga – maisto kokybės garantas
48 skaidr.
Ištrauka
Maisto sektorius yra didžiausias Europos ekonominis sektorius pagal apyvartą (800 mlrd. eurų per metus), eksportą ir darbuotojų skaičių. Panašūs rodikliai yra ir Lietuvoje. Maisto pramonės ir žemės ūkio sektorius yra vienas iš perspektyviausių, galinčių daryti stiprią įtaką šalies ekonomikai.
Maisto produktų kokybė, ypač jų sauga, yra svarbiausias šiuolaikinės maisto pramonės uždavinys. Išauginti gerą derlių tai tik didelio sudėtingo darbo dalis. Kur kas sunkiau jį išlaikyti ir išsaugoti kokybę, paruošti rinkai ir laiku pateikti vartotojui.
Turinys
- Darbo tikslas ir uždaviniai;
- Įvadas;
- Saugos ir kokybės valdymo istorija;
- Susidomėjimas maisto sauga ir kokybe;
- Įvairūs pažeidimai maisto perdirbimo ir platinimo įmonėse;
Reziumė
- Autorius
- vaitai
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Vas 1, 2019
- Publikuotas
- 2017 m.
- Apimtis
- 48 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Galvijienos kokybės rodikliai bei ją lemiančių faktorių analizė
Maisto technologija
Referatas
bleir
Sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas
Maisto technologija
Diplominis darbas
2014 m.
giedraaa3
Maisto kokybės ir saugos praktikos ataskaita
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2014 m.
ruby24
Obuolio kiekybinės ir kokybinės sudėties vertinimas
Maisto technologija
Referatas
2018 m.
milda.pa
Maisto sauga ir kokybė egzamino konspektas
Maisto technologija
Konspektas
2019 m.
milda.pa
Maisto technologijos studijų programos baigiamoji praktika
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2019 m.
Dalyvė
Lietuvos rinkoje esančių bulvių traškučių kokybės tyrimas
Maisto technologija
Diplominis darbas
2020 m.
just0