Sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas

64 psl. / 11000 žod.

Ištrauka

Bakalauro darbe tiriama sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas

Darbo tikslas: Suprojektuoti modernios technologijos gamybos cechą.

Darbo objektas: Sviesto gamybos cechas pastatytas Jurbarko miesto pakraštyje

Darbo uždaviniai:

Apžvelgti informacinius šaltinius apie sviestą ir jo gamybos technologiją.Apžvelgti esamą padėtį įmonėje: produkcijos asortimentą; pagrindines ir pagalbines žaliavų specifikacijas; sviesto gamybos srauto diagramą, technologinio proceso aprašą ir analizę, gamybos programą.Apžvelgti savikainą, veiklos sąnaudas, pelną ir ekonominius – finansinius rodiklius.

Darbo struktūra. Įvadas, teorinė dalis, techninis ekonominis pagrindimas, technologinė dalis, saugos darbe organizavimas, finansinis-ekonominis projekto įvertinimas, išvados, literatūra.

Darbo rezultatai.

Darbo apimtis. Darbą sudaro puslapiai, lentelės, paveikslai, literatūros šaltiniai.

Raktiniai žodžiai: sviestas, pakuotė, svarbus valdymo taškas, sauga, valdymo taškas, savikaina, veiklos sąnaudos.


Reziumė

Autorius
giedraaa3
Tipas
Diplominis darbas
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€11.43
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 28, 2015
Publikuotas
2014 m.
Apimtis
64 psl.

Susiję darbai

Maisto kokybės ir saugos praktikos ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...

Konservantai maisto pramonėje

Maisto technologija Prezentacija inga kononovaite
Jau nuo senų laikų žmogus suko galvą kaip ilgiau išlaikyti nesugedusius maisto produktus, pagerinti skonį. Įmonės, masiškai gaminančios maisto produktus prekybai naudoja įvairias...

Greitai gendantys maisto produktai

Maisto technologija Referatas 2016 m. natasa369
Japonų mokslininkai nustatė, kad išsivysčiusiose šalyse gyvenantys žmonės suvalgo apie 50 proc. daugiau maisto, negu jo reikia gyvybinei energijai palaikyti. Dėl prekybininkų rinkodaros...

Maisto priedai.

Maisto technologija Referatas alyskutee
Valgydami retai susimąstome, kas suteikia, sakykim, valgomiesiems ledams aromatą ir būdingą konsistenciją apsaugo nuo gedimo padažus, mėsos produktus, o valgomąją druską nuo sulipimo....