Konservantai maisto pramonėje
16 skaidr.
Ištrauka
Jau nuo senų laikų žmogus suko galvą kaip ilgiau išlaikyti nesugedusius maisto produktus, pagerinti skonį. Įmonės, masiškai gaminančios maisto produktus prekybai naudoja įvairias chemines medžiagas, kurios suteikia geresnį skonį, prailgina produkto galiojimo laiką, pagražina, apgauna žmogaus receptorius ir kt. Visi šie faktoriai didina įmonių pelnus. Medžiagos, kurios buvo nustatytos kaip žalingos žmogaus organizmui, buvo uždraustos, bet daugelis abejotinų medžiagų vis dar naudojamos, nes nėra pilnai įrodyta jų žala.
Reziumė
- Autorius
- inga kononovaite
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Gru 18, 2015
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 16 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Asmens higienos ir gamybinės sanitarijos reikalavimai konditerijos pramonėje
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
Maisto produktų higiena
Maisto technologija
Konspektas
2015 m.
mj666
BOILERIS. Maisto pramonės technologija
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
rasa13
Maisto produktų reologinės ir tekstūros savybės
Maisto technologija
Laboratorinis darbas
rutux3376
Plovimai ir dezinfekcija maisto įmonėje
Maisto technologija
Referatas
2019 m.
milda.pa
Maisto sauga ir kokybė egzamino konspektas
Maisto technologija
Konspektas
2019 m.
milda.pa
Maisto technologijos studijų programos baigiamoji praktika
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2019 m.
Dalyvė