Konservantai maisto pramonėje

16 skaidr.

Ištrauka

Jau nuo senų laikų žmogus suko galvą kaip ilgiau išlaikyti nesugedusius maisto produktus, pagerinti skonį. Įmonės, masiškai gaminančios maisto produktus prekybai naudoja įvairias chemines medžiagas, kurios suteikia geresnį skonį, prailgina produkto galiojimo laiką, pagražina, apgauna žmogaus receptorius ir kt. Visi šie faktoriai didina įmonių pelnus. Medžiagos, kurios buvo nustatytos kaip žalingos žmogaus organizmui, buvo uždraustos, bet daugelis abejotinų medžiagų vis dar naudojamos, nes nėra pilnai įrodyta jų žala.


Reziumė

Autorius
inga kononovaite
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Gru 18, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
16 skaidr.

Susiję darbai

Maisto produktų higiena

Maisto technologija Konspektas 2015 m. mj666
Veterinarijos dalyko, maisto produktų higienos egzamino konspektas. Išsamiai aprašyti įvairūs produktai: pieno produktai,žuvies, grūdai, gėrimai ir kt.

BOILERIS. Maisto pramonės technologija

Maisto technologija Referatas 2010 m. rasa13
Šiame darbe pasirinkome vandens tinklų šildytuvą, kuris dažniausiai vadinamas BOILERIU. Boileriais dažniausiai garu šildomas vanduo, kuris tiekiamas vartotojams patalpoms šildyti ir buities poreikiams.

Plovimai ir dezinfekcija maisto įmonėje

Maisto technologija Referatas 2019 m. milda.pa
    Valymo tikslas yra pašalinti nešvarumus, taip pat ir gamybos atliekas, bei bakterijas. Nešvarumai lieka ant paviršiaus ir laikosi dėl stiprios sukibimo jėgos,...