Maisto technologijos studijų programos baigiamoji praktika

24 psl. / 3689 žod.

Ištrauka

Praktikos modulio tikslas: pagilinti praktinius įgūdžius ir užtikrinti teorinių žinių integraciją į konkrečią veiklą. Suteikti žinių ir gebėjimų, reikalingų įgyti organizavimo ir praktinio darbo įgūdžių, surinkti baigiamajam darbui reikalingą medžiagą.

Praktikos modulio užduotis: Įmonėje, kurioje atliekta praktiką, susipažinti su įmonės gamybinėmis patalpomis, išnagrinėti atskirų patiekalų grupių gamybos etapus, technologinius parametrus, įrengimus, žaliavų, patiekalų kokybės ir saugos užtikrinimą, įmonėje taikomais RVASVT, GHP, GGP reikalavimais.


Turinys

  • Turinys
  •  
  • ĮVADAS
  • UŽDUOTIS NR.1
  • UŽDUOTIS NR.2
  • UŽDUOTIS NR.3
  • UŽDUOTIS NR.4
  • UŽDUOTIS NR.5
  • UŽDUOTIS NR.6
  • UŽDUOTIS NR.7
  • UŽDUOTIS NR.8
  • IŠVADOS
  • LIETRATŪROS SĄRAŠAS
  •  

Reziumė

Autorius
Dalyvė
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€2.90
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lap 16, 2020
Publikuotas
2019 m.
Apimtis
24 psl.

Susiję darbai

Maisto kokybės ir saugos praktikos ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...

Kefyro gamybos technologija

Maisto technologija Referatas 2013 m. inga kononovaite
Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu....

BOILERIS. Maisto pramonės technologija

Maisto technologija Referatas 2010 m. rasa13
Šiame darbe pasirinkome vandens tinklų šildytuvą, kuris dažniausiai vadinamas BOILERIU. Boileriais dažniausiai garu šildomas vanduo, kuris tiekiamas vartotojams patalpoms šildyti ir buities poreikiams.