Fermentacinė technologija
79 skaidr.
Ištrauka
Tai pramonė, kur produktų gamyba (daugiausia gėrimų) yra vykdoma veikiant fermentams, sukeliant rūgimo procesą;Skiriamos aerobinė bei anaerobinė fermentacijos;Yra trys fermentacijos sritys: Gamyba naudojant mieles: spirito (etanolio), mielių (turi didžiausią reikšmę), vyno, alaus, glicerino gamyboje;Gamyba naudojant bakterijų fermentus: acto, sviesto ir pieno rūgščių gamybai;Gamyba naudojant pelėsių ir grybelių fermentus: citrinų rūgšties, penicilino, streptomicino gamybai;
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 79 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Kefyro gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
inga kononovaite
Cukrinės konditerijos gaminių technologija
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Fermentacinės gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Žuvis, jos struktūra, cheminė sudėtis, technologija
Maisto technologija
Prezentacija
svajūnė
Grūdinių kultūrų gamybos technologija
Maisto technologija
Prezentacija
svajūnė
BOILERIS. Maisto pramonės technologija
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
rasa13
Įvairių tešlų ruošimo technologija, gaminiai
Maisto technologija
Prezentacija
kariinutee