Žuvis, jos struktūra, cheminė sudėtis, technologija
38 skaidr.
Ištrauka
Baltymai (14-26 %);Riebalai (0.5-33 %);Mineralinės medžiagos (iki 3 %);Angliavandeniai (0.5-0.8 %);Vanduo (53-85 %).
Pagrindinė sudedamoji medžiaga-baltymai;
Chemine sudėtimi žuvų mėsa artima gyvulių mėsai. Joje yra baltymų, riebalų, mineralinių medžiagų, vitaminų, vandens. Atskirų žuvų sudėtis nevienoda ir priklauso nuo rūšies, amžiaus lyties, gyvenamosios vietos, sugavimo laiko ir t.t.
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 38 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto produktų juslinės savybės. Šokoladinio sviesto juslinis įvertinimas. Juslinio profilio sudarymas (skonio, aromato, tekstūros profilio sudarymas)
Maisto technologija
Referatas
2008 m.
sandra25
Duonos kepimo technologijos ir įrengimai
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
sandra25
Prevencinių priemonių plano sudarymas duonos gamybai ir žiedėjimo sulėtinimas biotechnologinėmis priemonėmis
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
ruby24
Grūdų cheminės sudėties ir technologinių savybių nustatymas
Maisto technologija
Laboratorinis darbas
2016 m.
lauritute2
Technologinės programos sudarymas restorane papildant valgiaraštį vegetariškais patiekalais
Maisto technologija
Diplominis darbas
2019 m.
landofchoice
Avienos dešrelių su kanapių sėklų išspaudomis kūrimas ir fizikinių cheminių rodiklių bei juslinių savybių įvertinimas
Maisto technologija
Diplominis darbas
2020 m.
dzastyna
Maisto technologijos studijų programos baigiamoji praktika
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2019 m.
Dalyvė