Žuvis, jos struktūra, cheminė sudėtis, technologija

38 skaidr.

Ištrauka

Baltymai (14-26 %);Riebalai (0.5-33 %);Mineralinės medžiagos (iki 3 %);Angliavandeniai (0.5-0.8 %);Vanduo (53-85 %).

Pagrindinė sudedamoji medžiaga-baltymai;

Chemine sudėtimi žuvų mėsa artima gyvulių mėsai. Joje yra baltymų, riebalų, mineralinių medžiagų, vitaminų, vandens. Atskirų žuvų sudėtis nevienoda ir priklauso nuo rūšies, amžiaus lyties, gyvenamosios vietos, sugavimo laiko ir t.t.


Reziumė

Autorius
svajūnė
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 21, 2016
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
38 skaidr.

Susiję darbai