Jogurto analizė

12 skaidr.

Ištrauka

Jogurtas – maistingas produktas, naikinantis blogąsias žarnyno bakterijas, mažinantis cholesterolio kiekį kraujyje, didinantis organizmo atsparumą. Jame daug įvairių maisto medžiagų: kalcio, kalio, magnio, natrio, cinko, B grupės vitaminų.


Reziumė

Autorius
svajūnė
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 21, 2016
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
12 skaidr.

Susiję darbai

Jogurto rūgštingumo nustatymas

Maisto technologija Referatas 2012 m. ruby24
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie jogurtą, nes buvo įdomu sužinoti ar jogurtas turtingas baltymų, riebalų, vitaminų, mikroelementų ir kitų žmogaus mitybai svarbiomis medžiagomis...

Varškės analizė

Maisto technologija Referatas svajūnė
Varškė - Tai maistingas, turintis daug baltymų produktas. Turi būti vienodos balstos spalvos, šviesiai gelsvos spalvos ar su kreminiu atspalviu, jos...

Medaus analizė

Maisto technologija Referatas 2015 m. monikami
Pirmiausia, medus yra skanus. Antra, medus – tai produktas, tinkantis visais gyvenimo atvejais. Taikant kompleksinį gydymą medus naudojamas kaip stiprinanti, tonizuojanti ir jėgas...

Grūdų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė

Maisto technologija Kursinis darbas 2014 m. rozytedovy
Šiais laikais valgiaraščiuose ėmė vyrauti mažai angliavandenių turintis maistas, todėl deramai neįvertinama grūdų (ypač – neperdirbtų grūdų) nauda sveikatai. Nuo neatmenamų laikų grūdai...

Kiaušinių tvarios gamybos analizė

Maisto technologija Referatas 2020 m. kristara865
Darbo tema yra apžvelgti tvarią kiaušinių gamybos technologiją. Darbe rasite kiaušinių sandarą, klasės, jų kategorijas, taip pat, kaip yra ženklinami, pakuojami bei apskaičiuota...