Jogurto analizė
12 skaidr.
Ištrauka
Jogurtas – maistingas produktas, naikinantis blogąsias žarnyno bakterijas, mažinantis cholesterolio kiekį kraujyje, didinantis organizmo atsparumą. Jame daug įvairių maisto medžiagų: kalcio, kalio, magnio, natrio, cinko, B grupės vitaminų.
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 12 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Galvijienos kokybės rodikliai bei ją lemiančių faktorių analizė
Maisto technologija
Referatas
bleir
Jogurto rūgštingumo nustatymas
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
Varškės analizė
Maisto technologija
Referatas
svajūnė
Medaus analizė
Maisto technologija
Referatas
2015 m.
monikami
Grūdų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Maisto technologija
Kursinis darbas
2014 m.
rozytedovy
Kiaušinių tvarios gamybos analizė
Maisto technologija
Referatas
2020 m.
kristara865
Rizikos veiksnių analizė ir svarbieji valdymo taškai kvietinės duonos gamyboje
Maisto technologija
Kursinis darbas
2020 m.
just0