Mikroorganizmų įvairovė pieno produktuose
23 skaidr.
Ištrauka
Piene visada yra mikrobų. Gauti sterilų pieną praktiškai neįmanoma. Dažniausiai piene randama mikrobų, kurių nedidelis kiekis nenormalių reiškinių nesukelia, o sudaro normalią pieno mikroflorą. Vieni jų gali būti naudingi pieno technologijai, o kiti – kenksmingi.
Reziumė
- Autorius
- justinamac
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Spa 28, 2018
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 23 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Grūdai bei jų įvairovė
Maisto technologija
Referatas
2015 m.
lauraanor
Riebalų ir aliejų gamyba, naudojant mikroorganizmus
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
viosat
Funkciniai maisto produktai ir maisto papildai
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
viosat
VĮ „PIENO TYRIMAI“ praktikos ataskaita
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
soon22
Grūdų ir miltų produktai
Maisto technologija
Prezentacija
inga kononovaite
Baigiamojo praktikos ataskaita AB ,,PIENO ŽVAIGŽDĖS” filialo ,,PANEVĖŽIO PIENAS” įmonėje
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2014 m.
inga kononovaite
Greitai gendantys maisto produktai
Maisto technologija
Referatas
2016 m.
natasa369