Plikytos tešlos kepinių technologiniai bandymai, sudarant TVASVT planą ir būtinąsias veiklos programas
8 psl. / 2203 žod.
Ištrauka
1. Darbo tikslas: atlikti plikytos tešlos kepinių technologinius bandymus, sudarant RVASVT planą (SVT valdymui) ir būtinąsias veiklos programas (VT taškų valdymui). Atlikti pagaminto produkto kokybę ir saugą nuo žaliavos priėmimo iki galutinio produkto pateikimo vartotojui.
2. Žaliavos: vanduo, miltai, sviestas, kiaušiniai, druska, pienas, cukrus, krakmolas, citrina, aliejus, šokoladas.
Darbo priemonės: puodas, dubuo, medinis šaukštas, konditerinis maišelis, siauras ir dantytas vamzdelis, kepimo forma.
3. Darbo eiga:
a) Technologinio proceso aprašymas
Reziumė
- Autorius
- ruby24
- Tipas
- Laboratorinis darbas
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €2.11
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Spa 9, 2015
- Publikuotas
- 2012 m.
- Apimtis
- 8 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto produktų juslinės savybės. Šokoladinio sviesto juslinis įvertinimas. Juslinio profilio sudarymas (skonio, aromato, tekstūros profilio sudarymas)
Maisto technologija
Referatas
2008 m.
sandra25
Sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas
Maisto technologija
Diplominis darbas
2014 m.
giedraaa3
Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA
Maisto technologija
Kursinis darbas
2010 m.
viosat
Skysčių chromatografija. Priemonė ir įranga, reikalinga skysčių chromatografijoje. Pritaikymo būdai
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
Prevencinių priemonių plano sudarymas duonos gamybai ir žiedėjimo sulėtinimas biotechnologinėmis priemonėmis
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
ruby24
Įvairių tešlų ruošimo technologija, gaminiai
Maisto technologija
Prezentacija
kariinutee
Technologinės programos sudarymas restorane papildant valgiaraštį vegetariškais patiekalais
Maisto technologija
Diplominis darbas
2019 m.
landofchoice