Katalogas

Rodoma 1-15 iš 15 darbų
Rodoma 1-15 iš 15 darbų

Hygienic equipment design

Medicina Referatas ruby24
The purpose of hygienic equipment design is to: Give maximum protection to the productProvide product contant surfaces necessary for processing which will not...

Jogurto rūgštingumo nustatymas

Maisto technologija Referatas 2012 m. ruby24
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie jogurtą, nes buvo įdomu sužinoti ar jogurtas turtingas baltymų, riebalų, vitaminų, mikroelementų ir kitų žmogaus mitybai svarbiomis medžiagomis...

Vištų kiaušiniai

Maisto technologija Referatas 2012 m. ruby24
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie vištų kiaušinius, nes buvo įdomu sužinoti ar kiaušiniai turtingi baltymų, riebalų, vitaminų, mikroelementų ir kitų žmogaus mitybai svarbių...

Verslo planas: konditerijos gaminių įmonė

Vadyba Verslo planas 2013 m. ruby24
Konditerijos įmonė UAB ,,XXX pyragai” gamina cukrinius ir miltinius gaminius. Gamybos objekte randasi ir jos parduotuvė. Patalpos yra paveldėtos. Įmonė įsikūrusi Kauno senamiestyje,...

Maisto kokybės ir saugos praktikos ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...

Duonos saugios gamybos naujovių analizė

Mokslinė metodologija Referatas 2012 m. ruby24
Duona yra sveikiausias maisto produktas ir neįkainojamas liaudies turtas. Duonos gaminiai jau nuo gilios senovės yra vertinami. Todėl šiam darbui pasirinkau rašyti apie...

Apsinuodijimas maistu

Medicina Referatas 2013 m. ruby24
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie apsinuodijimus maistu,nes buvo įdomu sužinoti,kokios pagrindinės apsinuodijimų priežastys. Taip pat išsiaiškinti šių priežasčių sukėlėjus ir pan. Šį darbą...

Praktikos ataskaita UAB "Alkava"

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Šios praktikos tikslas buvo susipažinti su šios įmonės veikla, priemonėmis, įrengimais, pamatyti ir mokėti jais saugiai dirbti; susipažinti su darbuotojų darbo aplinka ir...