The purpose of hygienic equipment design is to: Give maximum protection to the productProvide product contant surfaces necessary for processing which will not...
Pagrindinis Jasperso filosofijos klausimas yra: kas yra būtis? Arba šiek tiek tiksliau: kokia yra būties prasmė? Šis patikslinimas atskleidžia Jasperso filosofijos individualią būties...
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie jogurtą, nes buvo įdomu sužinoti ar jogurtas turtingas baltymų, riebalų, vitaminų, mikroelementų ir kitų žmogaus mitybai svarbiomis medžiagomis...
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie vištų kiaušinius, nes buvo įdomu sužinoti ar kiaušiniai turtingi baltymų, riebalų, vitaminų, mikroelementų ir kitų žmogaus mitybai svarbių...
Konditerijos įmonė UAB ,,XXX pyragai” gamina cukrinius ir miltinius gaminius. Gamybos objekte randasi ir jos parduotuvė. Patalpos yra paveldėtos. Įmonė įsikūrusi Kauno senamiestyje,...
Maisto technologijaPraktikos ataskaita2014 m.ruby24
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...
Maisto technologijaLaboratorinis darbas2012 m.ruby24
1. Darbo tikslas: atlikti plikytos tešlos kepinių technologinius bandymus, sudarant RVASVT planą (SVT valdymui) ir būtinąsias veiklos programas (VT taškų valdymui). Atlikti pagaminto...
Duona yra sveikiausias maisto produktas ir neįkainojamas liaudies turtas. Duonos gaminiai jau nuo gilios senovės yra vertinami. Todėl šiam darbui pasirinkau rašyti apie...
Šio darbo tikslas apžvelgti skysčių chromatografiją, jos pagrindinius rodiklius. Apžvelgti priemones ir įrangą, reikalinga skysčių chromatografijoje, jos specifikacijas. Susipažinti su šio metodo taikymo...
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie apsinuodijimus maistu,nes buvo įdomu sužinoti,kokios pagrindinės apsinuodijimų priežastys. Taip pat išsiaiškinti šių priežasčių sukėlėjus ir pan. Šį darbą...
Darbo tikslas: geriau įsisavinti ekonomikos dalyko temas; praktiškai pritaikyti ekonomikos dalyke įgytas žinias ir įgūdžius; geriau pasirengti egzaminui; ugdyti savarankiškumą, priimant sprendimus;...
Tikslas susipažinti su: asmens higienos reikalavimais ir sveikata (rankų plovimas po kiekvienos operacijos, turėjimas asmens medicininės kortelės, reguliarus sveikatos pasitikrinimas); darbo drabužių...
Maisto technologijaPraktikos ataskaita2014 m.ruby24
Šios praktikos tikslas buvo susipažinti su šios įmonės veikla, priemonėmis, įrengimais, pamatyti ir mokėti jais saugiai dirbti; susipažinti su darbuotojų darbo aplinka ir...
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...
Duonos gamyba yra vienas iš pelningiausių ir populiariausių verslų Lietuvoje. Duonos gaminių vartojimas yra gana didelis, todėl naujo produkto, ypač naudingo sveikatai savo...