Rinkos tyrimas: sausi pusryčiai
Ištrauka
Tyrimo problema: pastaruoju metu žmonės labai domisi ekologija ir pirmenybę teikia tik ekologiškiems produktams. Parduotuvėse parduodamų sausų pusryčių sudėtyje yra daugybė konservantų, nes jie galioja ilgai ir nebuna švieži. Mūsų verslo idėja – pasiūlyti žmonėms naturalius sausus pusryčius, kurie būtų gaminami iš kart po kliento užsakymo ir tik iš natūralių produktų.
Objektas: natūralūs sausi pusryčiai
Tyrimo tikslas: išsiaiškinti natūralių sausų pusryčių paklausą.
Tyrimo uždaviniai:
- Nustatyti populiariausią pusryčių maistą.
- Išsiaiškinti tinkamiausią sausų pusryčių pakuotės dydį.
- Nustatyti tinkamiausią sausų pusryčių ingridientą.
- Ištirti sveikos mitybos įtaką sausų pusryčių pirkimui.
- Išsiaiškinti šeiminės padėties įtaką sausų pusryčių vartojimui.
Matavimo skalės:
- Kiekybinių kintamieji - metrinė skalė.
- Nominalūs kintamieji - pavadinimų skalė, dichotominė skalė.
- Ranginiai kintamieji - rangų skalė.
Tyrimo metodai: anketinės apklausos metodas.
Apklausos anketą sudarė 16 klausimų. Apklausa buvo atliekama trijose žmonių grupėse: moksleivių, studentų ir dirbančiųjų asmenų. Iš viso buvo apklausta 50 respondentų. Į pateiktus klausimus atsakė visi 50 respondentų. Anketinių klausimų tipai: uždari, dichotominiai. Apklausos metu surinkti duomenys buvo apdoroti naudojant SPSS programą.
Turinys
- 1. TYRIMO PLANAS3
- 2. KONCENTUALUS MODELIS4
- 3. APRAŠOMOJI STATISTIKA6
- 3.1. NOMINALŪS KINTAMIEJI6
- 3.2. KIEKYBINIAI KINTAMIEJI11
- 3.3. RANGINIAI KINTAMIEJI19
- 3.4. PORINĖS DAŽNIŲ LENTELĖS22
- 4. HIPOTEZIŲ TIKRINIMAS NAUDOJANT PIRSONO X2 KRITERIJŲ24
- 5. KORELIACINĖ ANALIZĖ25
- 6. VIDURKIŲ LYGYBĖS TIKRINIMAS26
- 7. IŠVADOS28
- 8. LITERATŪROS SĄRAŠAS29
Reziumė
- Autorius
- indreveli5
- Tipas
- Tyrimas
- Dalykas
- Rinkodara
- Kaina
- €2.03
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 8, 2015
- Publikuotas
- 2012 m.
- Apimtis
- 32 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų