Virtiniai ir jų įdarai
41 skaidr.
Ištrauka
Virtinių receptas:
Ingredientai: Tešlai: 3 stiklinių kvietinių miltų; 100 mililitrų vandens arba pieno; 2 kiaušinių; 3 gramų druskos; 10 gramų cukraus.
Gaminimas: Į platų dubenį įmuškite kiaušinius, juos išplakite. Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę. Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, cukrų – lėtai maišykite. Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų. Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių. Kai pasigaminote tešlą virtiniams ir palikote ją „pailsėti“, galite pasigaminti skanų įdarą.
Turinys
- Virtiniai ir jų įdarai:
- *Virtiniai
- *Bulvių ir grybų įdaras
- *Uogų įdaras
- *Varškės įdaras
- *Mėsos ir grybų įdaras
- *Kumpio įdaras
- *Jautienos įdaras
- *Pomidorų įdaras
- *Bulvių įdaras
- *Mėsos įdaras
- *Moliūgų įdaras
- *Obuolių įdaras
- *Cukinijų įdaras
Reziumė
- Autorius
- blueblue
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 17, 2020
- Publikuotas
- 2019 m.
- Apimtis
- 41 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto produktų juslinės savybės. Šokoladinio sviesto juslinis įvertinimas. Juslinio profilio sudarymas (skonio, aromato, tekstūros profilio sudarymas)
Maisto technologija
Referatas
2008 m.
sandra25
Duonos kepimo technologijos ir įrengimai
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
sandra25
Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
soon22
Jogurto rūgštingumo nustatymas
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
Skysčių chromatografija. Priemonė ir įranga, reikalinga skysčių chromatografijoje. Pritaikymo būdai
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
Jogurto analizė
Maisto technologija
Prezentacija
svajūnė
Valgomieji jūrų moliuskai
Maisto technologija
Prezentacija
ruutuliukas