Maisto priedai

34 skaidr.

Ištrauka

Maisto priedai – natūralios ar sintetinės cheminės medžiagos, dedamos į maisto produktus, siekiant išlaikyti, sustiprinti, susilpninti tam tikras maisto produkto savybes ar pridėti papildomų, pvz., skonį, kvapą, išvaizdą.


Reziumė

Autorius
b.zubyte
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 24, 2016
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
34 skaidr.

Susiję darbai

Maisto prekių cheminė sudėtis

Chemija Referatas 2010 m. studentas151
Tyrimo objektas: Maisto prekių cheminė sudėtis. Cheminės sudėties analizė. Referato tikslas: Išanalizuoti chemine sudėtį maisto prekėse. Pažiūrėti kokia yra cheminė maisto sudėtis. Referato...

Fermentų panaudojimas maisto pramonėje

Chemija Prezentacija silvija_mat
Fermentas – baltiminis katalizatorius, pagreitinantis gyvajame organizme vykstančias chemijas rekcijas tukstančius kartų. Be fermentų šios reacijos nevyktų arba vyktų labai lėtai ir gyvasis...

Maistiniai riebalai

Chemija Konspektas inga kononovaite
Riebalai yra vartojami kulinarijos patiekalams ruošti, maisto pramonėje gaminant mėsos, žuvies, daržovių konservus, dešras, duonos – pyrago pramonėje, koditerijoje. Riebalai- tai pats koloringiausias...

Gliukozės nustatymas maisto produktuose

Chemija Laboratorinis darbas aurum9
Teorinis įvadas Gliukozė -  balta, skaidri kristalinė medžiaga, gerai tirpstanti vandenyje. Jos molekules jungia daug vandenilinių jungčių, todėl kaitinama gliukozė nevirsta dujomis, o...