Maisto priedai
34 skaidr.
Ištrauka
Maisto priedai – natūralios ar sintetinės cheminės medžiagos, dedamos į maisto produktus, siekiant išlaikyti, sustiprinti, susilpninti tam tikras maisto produkto savybes ar pridėti papildomų, pvz., skonį, kvapą, išvaizdą.
Reziumė
- Autorius
- b.zubyte
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 24, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 34 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto prekių cheminė sudėtis
Chemija
Referatas
2010 m.
studentas151
Fermentų panaudojimas maisto pramonėje
Chemija
Prezentacija
silvija_mat
Maistiniai riebalai
Chemija
Konspektas
inga kononovaite
Gliukozės nustatymas maisto produktuose
Chemija
Laboratorinis darbas
aurum9
Maisto priedų (prieskonių) konspektas
Chemija
Konspektas
2016 m.
vaitai
Netiesioginės konduktometrinės analizės taikymas maisto pramonėje ir vandens tyrimuose
Chemija
Prezentacija
2017 m.
medute.g
Nesveikas maistas ir jo poveikis žmogaus organizmui
Chemija
Referatas
2018 m.
greticat