Maisto priedų (prieskonių) konspektas
5 psl. / 1350 žod.
Ištrauka
- Sėkliniai:
- Aguona, daržinė aguona;
Aguoninių šeima. Kilusis nuo Vakarų Azijos. Nuo neolito eros ir Europoje. Vienas anksčiausiai pradėtų auginti Europoje. Naudojamos sėklos. Malonus riešuto skonis. 40-50% aliejaus, daug neprisotintų riebalų rūgščių (60%), 10% prisotintų. Alifatiniai...
Turinys
- 1. Sėkliniai:
- a) daržinė aguona;
- b) daržinė turlija;
- c) Juodasis bastutis (garstyčia);
- 2. Vaisiniai
- 3. Žiediniai
- 4. Lapiniai
- 5. Žieviniai
- 6. Šakniniai
Reziumė
- Autorius
- vaitai
- Tipas
- Konspektas
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.67
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Vas 1, 2019
- Publikuotas
- 2016 m.
- Apimtis
- 5 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto prekių cheminė sudėtis
Chemija
Referatas
2010 m.
studentas151
Fermentų panaudojimas maisto pramonėje
Chemija
Prezentacija
silvija_mat
Maistiniai riebalai
Chemija
Konspektas
inga kononovaite
Maisto priedai
Chemija
Prezentacija
b.zubyte
Gliukozės nustatymas maisto produktuose
Chemija
Laboratorinis darbas
aurum9
Netiesioginės konduktometrinės analizės taikymas maisto pramonėje ir vandens tyrimuose
Chemija
Prezentacija
2017 m.
medute.g
Nesveikas maistas ir jo poveikis žmogaus organizmui
Chemija
Referatas
2018 m.
greticat