Fermentų panaudojimas maisto pramonėje
18 skaidr.
Ištrauka
Fermentas – baltiminis katalizatorius, pagreitinantis gyvajame organizme vykstančias chemijas rekcijas tukstančius kartų. Be fermentų šios reacijos nevyktų arba vyktų labai lėtai ir gyvasis organizmas negalėtų egzistuoti.Veikdami tam tikru nuseklumu, fermentai katalizuoja šimtus daugiastadijinių reakcijų, kurių metu:Skaidomos maisto medžiagosKaupiama ir transpormuojama energijaIš paprastų molekulių sintetinamos mikromolekulės
Reziumė
- Autorius
- silvija_mat
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Rgs 10, 2014
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 18 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto priedai
Chemija
Prezentacija
b.zubyte
Gliukozės nustatymas maisto produktuose
Chemija
Laboratorinis darbas
aurum9
Maisto priedų (prieskonių) konspektas
Chemija
Konspektas
2016 m.
vaitai
Netiesioginės konduktometrinės analizės taikymas maisto pramonėje ir vandens tyrimuose
Chemija
Prezentacija
2017 m.
medute.g
Pesticidų šaltiniai maisto produktuose, jų grėsmė žmogaus sveikatai
Chemija
Prezentacija
2017 m.
medute.g
Alkanų panaudojimas pramonėje
Chemija
Referatas
2015 m.
sanna
Polimerizacija naftos pramonėje. Delayed coking
Chemija
Prezentacija
oggiuxx