Šilumos mainų proceso tyrimas

6 psl. / 219 žod.

Ištrauka

DARBO TIKSLAI:



  1. Nustatyti šilumos srautą dQ/dt, logaritminį temperatūrų skirtumą dT ir šilumos perdavos koeficientą km , esant tam tikram šilumos mainų režimui.

  2. Nustatyti, kaip šilumos srautas dQ/dt, logaritminis temperatūrų skirtumas dT ir šilumos perdavos koeficientas km priklauso nuo šalto ir karšto vandens įtekėjimo krypčių ir karšto vandens debitų.


Reziumė

Autorius
muse2
Tipas
Laboratorinis darbas
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.93
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 5, 2016
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
6 psl.

Susiję darbai

Maisto prekių cheminė sudėtis

Chemija Referatas 2010 m. studentas151
Tyrimo objektas: Maisto prekių cheminė sudėtis. Cheminės sudėties analizė. Referato tikslas: Išanalizuoti chemine sudėtį maisto prekėse. Pažiūrėti kokia yra cheminė maisto sudėtis. Referato...

Fermentų panaudojimas maisto pramonėje

Chemija Prezentacija silvija_mat
Fermentas – baltiminis katalizatorius, pagreitinantis gyvajame organizme vykstančias chemijas rekcijas tukstančius kartų. Be fermentų šios reacijos nevyktų arba vyktų labai lėtai ir gyvasis...

Maišymo aparato kriterinės lygties sudarymas

Chemija Laboratorinis darbas 2015 m. muse2
Chemijos laboratorinis darbas, sėkmingai pristatytas ir apgintas. Darbo tikslas : nustatyti maišymui reikalingo galingumo priklausomybę nuo maišiklio apsisukimų skaičiaus, sudaryti maišytuvo kriterinę lygtį...

Gliukozės nustatymas maisto produktuose

Chemija Laboratorinis darbas aurum9
Teorinis įvadas Gliukozė -  balta, skaidri kristalinė medžiaga, gerai tirpstanti vandenyje. Jos molekules jungia daug vandenilinių jungčių, todėl kaitinama gliukozė nevirsta dujomis, o...