Biotechnologijos ir maisto gamyba
16 skaidr.
Ištrauka
//Tai technologijos, panaudojančios gyvus organizmus arba jų produktus žmonių reikmėms.◦Biotechnologijųpagalba, gyvuosius organizmus, ypač mikroorganizmus, naudojame naudingųjų medžiagų gamybai.
//Sūris gaunamas bakterijoms veikiant pieną.◦Naudojamas pasterizuotas pienas. Kodėl?◦Pasterizuojamame piene žūsta natūraliai esančios bakterijos, vadinasi liks tiktos bakterijos kurių bus įdėta. Tai pieno rūgšties bakterijos, kurios paverčia laktozę pieno rūgštimi.
Turinys
- ◦Biotechnologijos
- ◦Mikroorganizmai ir biotechnologija
- ◦Mikroorganizmų kultūrų auginimas
- ◦Aseptinis mikroorganizmų auginimo būdas
- ◦Biotechnologijos ir maisto gamyba
- ◦Sūrio gamyba
- ◦Jogurto gamyba
- ◦Vynas ir alus
- ◦Kepiniai
- ◦Sojų padažas
- ◦Pramoninė antibiotikų gamyba
- ◦Nuotekų apdorojimas
- ◦Aktyvusis dumblas
Reziumė
- Autorius
- gabri
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 18, 2017
- Publikuotas
- 2017 m.
- Apimtis
- 16 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Kryžiažodis. Dujų ir maisto medžiagų judėjimas organizme
Biologija
Referatas
etysar
Maisto mikrobiologijos laboratorijoje praktikos ataskaita
Biologija
Praktikos ataskaita
2013 m.
sssandrute
Maisto produktų tinkamumo subalansuotai mitybai įvertinimas
Biologija
Tyrimas
2015 m.
eve7ina
Maisto medžiagos: baltymai
Biologija
Prezentacija
viktorijag
Maisto medžiagų ir energijos preikis
Biologija
Prezentacija
2017 m.
ievaaa1998
Genetiškai modifikuoto maisto įtaka organizmo funkcionalumui
Biologija
Prezentacija
2017 m.
dominyka7
Maisto tarša gyvsidabriu
Biologija
Tyrimas
2020 m.
dindelinlion