Genetiškai modifikuoto maisto įtaka organizmo funkcionalumui
16 skaidr.
Ištrauka
GMO – genetiškai modifikuoti organizmai, kurių genetinė medžiaga buvo pakeista dirbtinai arba naudojant genų inžinerijos technologijas.
Aštuntojo dešimtmečio pabaigoje kilo ypatingas susidomėjimas GM augalais. Norėta išvesti tokias maistinių kultūrų veisles, kurios duotų gausų derlių be didesnių trąšų ir pesticidų sąnaudų, reikalautų mažiau priežiūros. 1995 m. JAV ūkininkai užaugino pirmuosius GM kukurūzus, atsparius vabzdžiams ir GM sojas, atsparias herbicidui glifosatui.
Turinys
- Kas yra GMO?
- Istorija
- Paplitimas
- Biotechnologinės kompanijos teigia
- Pagrindiniai rizikos veiksniai žmogaus sveikatai
- GM maisto produktų ženklinimas
- Apibendrinimas
- Literatūra
Reziumė
- Autorius
- dominyka7
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 6, 2019
- Publikuotas
- 2017 m.
- Apimtis
- 16 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Kryžiažodis. Dujų ir maisto medžiagų judėjimas organizme
Biologija
Referatas
etysar
Genetiškai modifikuotas maistas
Biologija
Prezentacija
2012 m.
gerduliukas
Genetiškai modifikuoti organizmai. Už ir prieš.
Biologija
Referatas
2014 m.
lauraanor
Genetiškai modifikuoti organizmai {GMO}
Biologija
Referatas
2013 m.
barboryte
Genetiškai modifikuoti organizmai Šiaulių prekybos centruose
Biologija
Prezentacija
2015 m.
gretapetrauskaitė
Genetiškai modifikuoti organizmai (GMO)
Biologija
Prezentacija
2017 m.
adelė007
Nervinis organizmo valdymas
Biologija
Konspektas
2022 m.
andromedameia