Cukraus gamybos technologija
24 skaidr.
Ištrauka
Cukrus (sacharozė – C12H22O11) maistui gali būti naudojamas grynas arba kaip žaliava konditerijos, vaisių, daržovių, duonos gaminių technologijos procesuose.
Pagrindinė žaliava yra cukriniai runkeliai ir cukranendrės.
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 24 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Pektinazių ir α-amilazių, naudojamų vynų gamyboje, optimalių kiekių nustatymas
Chemija
Diplominis darbas
2007 m.
vaivai
Įvairių dėmių valymas iš lino ir medvilnės naudojant skirtingus muilus ir pelenus. Muilo gamyba iš rapsų aliejaus, natrio šarmo ir pelenų.
Chemija
Tyrimas
2014 m.
meduoliz
Gamybinė technologinė praktika UAB ,,Thermo Fisher Scientific Baltics‘‘
Chemija
Praktikos ataskaita
2015 m.
soonca
Nano technologijų panaudojimas
Chemija
Prezentacija
2017 m.
tauciukas2001
Surimi gaminių gamybos technologija
Chemija
Praktikos ataskaita
2017 m.
lauritute2
Alaus mokslas ir technologija
Chemija
Konspektas
2017 m.
IevaAnd
Alaus gamyba: virimo cecho skaičiavimai
Chemija
Kursinis darbas
2017 m.
IevaAnd