Alaus gamyba: virimo cecho skaičiavimai

16 psl. / 2909 žod.

Ištrauka

  1. Sudaryti receptūrą tamsaus lagerio 12,5 proc. pradinės misos koncentracijos misai gauti. Apskaičiuoti žaliavų kiekius vienam virimui bei vienam fermentavimo talpyklos užpildymui. Parinkti misos paruošimo įrangą, jei fermentavimo įrenginys 20 m3 bendros talpos, o jo užpildymo keficientas 0,8.
  2. Sudaryti receptūrą pusšviesio elio 11 proc. pradinės misos koncentracijos misai gauti. Apskaičiuoti žaliavų kiekius vienam virimui bei vienam fermentavimo talpyklos užpildymui. Parinkti misos paruošimo įrangą, jei fermentavimo įrenginys 18 m3 bendros talpos, o jo užpildymo keficientas 0,6.


Turinys

  • Tamsus lageris
  • Tamsaus lagerio žaliavų skaičiavimas virimams
  • Tamsaus lagerio technologinių virimo cecho įrenginių skaičiavimas
  • Pusšviesio elio žaliavų skaičiavimas virimams
  • Pusšviesio elio technologinių virimo cecho įrenginių skaičiavimas

Reziumė

Autorius
IevaAnd
Tipas
Kursinis darbas
Dalykas
Chemija
Kaina
€7.32
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bir 21, 2023
Publikuotas
2017 m.
Apimtis
16 psl.

Susiję darbai

Alavas prezentacija

Chemija Prezentacija 2017 m. tauciukas2001
Šiame puslapyje neradau nieko apie Alavą todėl nusprendžiau įkelti savo skaidres. Mokykloje už šį darbą gavau dešimt.

Vandens ir alaus analizė

Chemija Praktikos ataskaita 2016 m. oggiuxx
Vanduo yra vienas reikšmingiausių junginių ne tik žmoniems, bet apskritai gyvybei. Jis sudaro apie du trečdalius visų gyvosios gamtos organizmų, o žmogaus kūno...

Alaus mokslas ir technologija

Chemija Konspektas 2017 m. IevaAnd
Maisto mokslo ir technologijų, fermentacijos modulio - Alaus gamybos konspektas. Konspekte išdėstomas Alaus mokslo ir technologijos pagrindinė teorija. Aprašoma alaus klasifikacija, jo stiliai,...