Miltinė konditerija

22 skaidr.

Ištrauka

Standartai

•LST 1809:2003/1K:2006 ”Miltiniai konditerijos kepiniai”. Bendrieji reikalavimai. •LST 1808:2003/1K:2006 ”Pyrago kepiniai”. Bendrieji reikalavimai. •LST 1189:2003/1K:2006 “Tortai ir pyragaičiai”


Reziumė

Autorius
inga kononovaite
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Gru 18, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
22 skaidr.

Susiję darbai

Cukrinės konditerijos gaminių technologija

Maisto technologija Referatas inga kononovaite
Karamelės formavimas ir aušimas. Karameles masė iš tempimo mašinos arba iš minkimo transporterio patenka į voliojimo mašiną. Voliojimo mašinoje iš masės tolydžio sudaromas...

Grūdų ir miltų produktai

Maisto technologija Prezentacija inga kononovaite
Grūdai yra pagrindinis žemės ūkio produktas. Jie nevartojami tiesiog maistui, bet yra perdirbami. Iš jų gaminami miltai, kruopos, duonos ir pyrago gaminiai,...

Miltiniai patiekalai

Maisto technologija Prezentacija 2019 m. blueblue
Skaidrės apie miltinius patiekalus. Skaidrėse yra parašyti miltinių patiekalų receptai.