Miltinė konditerija
22 skaidr.
Ištrauka
Standartai
•LST 1809:2003/1K:2006 ”Miltiniai konditerijos kepiniai”. Bendrieji reikalavimai. •LST 1808:2003/1K:2006 ”Pyrago kepiniai”. Bendrieji reikalavimai. •LST 1189:2003/1K:2006 “Tortai ir pyragaičiai”
Reziumė
- Autorius
- inga kononovaite
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Gru 18, 2015
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 22 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Asmens higienos ir gamybinės sanitarijos reikalavimai konditerijos pramonėje
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
Cukrinės konditerijos gaminių technologija
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Grūdų ir miltų produktai
Maisto technologija
Prezentacija
inga kononovaite
Miltiniai patiekalai
Maisto technologija
Prezentacija
2019 m.
blueblue