Gamybinės praktikos Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje ataskaita

21 psl. / 3995 žod.

Ištrauka

Gamybinė praktika atlika Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje (NVSPL), Klaipėdos skyriuje. Praktikos metu dirbome laborantėmis mikrobiologinių ir cheminių tyrimų skyriuose.

Gamybinės praktikos trukmė: 2016 m. kovo 22 d. iki 2016 m. balandžio 19 d.

Praktikos tikslas: įtvirtinti žinias, įgudžius, įgytus per studijas Klaipėdos universitete. Stebėti darbuotojų veiklą bei savarankiškai atlikti paskirtus uždavinius.

Uždaviniai:

  1. Susipažinti su praktinio mokymo įstaigos struktūra ir veiklomis;
  2. Susipažinti su įstaigoje vykdomais darbais, naujausiomis technologijomis;
  3. Susipažinti su cheminiais ir mikrobiologiniais vandens tyrimo metodais;
  4. Suprasti vandens užterštumo poveikį žmogaus organizmui bei aplinkai.
  5. Dalyvavimas kartu su įmone renginiuose, mokymuose;
  6. Ataskaitos rengimas ir pristatymas

Turinys

  • ĮVADAS3
  • I. NACIONALINĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS LABORATORIJOJE UŽDAVINIAI IR FUNKCIJOS4
  • II. PRAKTIKOS METU ATLIKTI DARBAI5
  • 2.1 Darbas mikrobiologijos laboratorijoje5
  • 2.2 Darbas chemijos laboratorijoje8
  • III. POVEIKIS ŽMOGUI13
  • IŠVADOS – APIBENDRINIMAS21

Reziumė

Autorius
karolina551
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Biologija
Kaina
€3.10
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 21, 2020
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
21 psl.

Susiję darbai

Alus ir jo gamyba

Biologija Prezentacija 2015 m. limix
Šis darbas yra apie Alų bei jo gamyba, įvairias galimas alaus rūšis. Yra šiek tiek įdomių faktų bei alaus atsiradimo istorija. Taip pat...

Vienaląsčių baltymų gamyba

Biologija Referatas 2015 m. kamile191
Referatas apie dumblius ir iš jų išgaunamus baltymus. Darbe rašoma apie dumblius, jų sandarą. Taip pat spirulina ir chlorelė, baltymų kiekį juose, naudą...

Biotechnologijos ir maisto gamyba

Biologija Prezentacija 2017 m. gabri
Prezentacijoje pristatomos biotechnologijos, kas tai yra, trumpai aprašyti mikroorganizmai, maisto gamyba ir joje auginami mikroorganizmai. Darbo įvertinimas: 10