Elektroninės bankininkystės privalumai vartotojui

2 psl. / 2854 žod.

Ištrauka

Šiuolaikiniame pasaulyje laiko taupymas yra vienas aktualiausių aspektų žmonių gyvenime. Elektroninė bankininkystė itin patogus ir greitas būdas naudotis bankinėmis paslaugomis. Elektroninės bankininkystės tema bei bankų skatinimas naudotis elektroninėmis paslaugomis tampa vis aktualesnis. Vartotojams naudojimasis elektrone bankininkyste ne tik sutaupo laiko, bet ir padeda efektyviau paskirstyti išlaidas.


Literatūros sąrašas

Levišauskaitė, K., Rakevičienė, J. (2004), Elektoninė bankininkystė Lietuvoje: plėtros tendencijos ir problemos. Pinigų studijos. 2004, Nr. 2, p. 94-109.
Baniulė, T., Raudytė, K. (2011). Lietuvos elektroninės bankininkystės paslaugų analizė ir perspektyvų vertinimas. Ekonomikos ir vadybos aktualijos. 2011, p.235-243.
Lietuvis statistikos departamentas. Prieiga per internetą: https://www.stat.gov.lt (žiūrėta 2019 m. Gruodžio 19 d.)


Reziumė

Autorius
arune.ba
Tipas
Tyrimas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€2.03
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 10, 2023
Publikuotas
2019 m.
Apimtis
2 psl.

Susiję darbai

Elektroninė komercija

Vadyba Referatas caramelle
Elektroninė komercija iš esmės keičia verslo sampratą. Svarbiausia yra idėjos, inovacijos ir kūrybiškumas. Elektroninėje erdvėje susidaro galimybės kurti naudą ir vartotojui, ir pardavėjui...

Reklama ir vartotojų teisių apsauga

Vadyba Referatas 2013 m. svajūnė
Tikslas: susipažinti su maisto rinką reglamentuojančių teisės aktų ir kitų norminių dokumentų reikalavimais ir nustatyti kaip jie užtikina vartotojų teises. Uždaviniai: ...

Elektroninė komercija

Vadyba Referatas 2016 m. periferium
Elektroninė komercija. Elektroninės komercijos samprata ir sandara. Elektroninės komercijos formos: elektroninės parduotuvės, aukcionai, ryšiai tarp institucijų. Elektroninės komercijos saugumas.