Restorano "Lauro lapas" esė

13 psl. / 1626 žod.

Ištrauka

„Lauro lapas“ – tai restoranas, kuris išsiskiria savo jaukių skandinaviškų interjerų, netikėtais skonių deriniai. Šis restoranas pasižymi profesionalių aptarnavimu, gera lokacija, aukštos kokybės patieklais. Čia lankosi įvairaus amžiaus žmonių grupės, nors „Lauro lapas “ yra išgarsėjęs, kaip mišrios virtuvės maisto restoranas, šalia dirbatis darbuotojai mielai renkasi čia verslo pietų. Pasirinkau šį restoraną, todėl, kad girdėjau, jog šį restoraną siūloma įvetinti vieną Michelin žvaigždute, esu patenkinta nedidelų, bet išskirtinių patieklų esančiu valgiaraštyje asortimentu, maloniu ir besišypsančiu personalu, galimybę už aukšta kainą paragauti virtuvės šefo sukurta meno kūrinį, kuris yra išskirtinio skonio ir pagamintas iš šviežių produktų. Norėčiau pabrėžti, jog aukšta patiekalų kaina atitinka kokybę, taip pat porcijos nėra didelės, tai leidžia lankytojams nepersivalgyti. Mano nuomone nedidelės porcijos yra kelias į kultūringa valgymą. Šiame darbe aprašysiu „Lauro lapa“ restoraną pagal šiuos punktus:


Turinys

  • Turinys1
  • Įvadas2
  • Apie restoraną3
  • Tikslinė rinka4
  • SSGG4
  • Teikiamų paslaugų pozicionavimas7
  • Įmonės simbolis ir reklama7
  • Konkuretai ir konkurencinis pranašumas8
  • Taikomi pardavimo skatinimo būdai ir mano siūlomi pardavimo skatinimo būdai8
  • Išvados10
  • Šaltiniai11
  • Priedai12

Reziumė

Autorius
jekaterina9633
Tipas
Rašinys
Dalykas
Vadyba
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 17, 2017
Publikuotas
2014 m.
Apimtis
13 psl.

Susiję darbai

Itališkų patiekalų restoranas Kaune

Vadyba Verslo planas ievaieva1
Lietuvos restoranuose atmosfera yra daugiau nei slogi, restoranai kuriasi šalia vienas kito, spaudžiasi ir pamiršta lankytojų poreikius, kada jie nori atitrūkti nuo šurmulio...

UAB „KONGO BUFETAS" kinų maisto restoranas

Vadyba Verslo planas 2013 m. svajūnė
Darbo aktualumas: Šiomis dienomis, vis labiau skubama ir dėl laiko stokos vartotojai dažnai renkasi viešojo maitinimo įstaigas, kurios tampa kasdienio apsilankymo...

Restorano "TakeWay" prezentacija

Vadyba Prezentacija 2016 m. jekaterina9633
Pristatytas VIKO VFF. „TakeWay“– sveikesnio greitojo maisto restoranas, pristatantis naują požiūrį į maistą.

Verslo planas: restoranas - užkandinė

Vadyba Verslo planas 2016 m. jekaterina9633
Mūsų verslo idėja yra atidaryti greito maisto užkandinę Vilniaus mieste, kurioje būtų galima ne tik greitai užsisakyti ir sulaukti maisto, bet ir prisėsti...

Restorano verslo planas, idėja

Vadyba Verslo planas 2007 m. dowile_s
Pastaruoju metu buvo pastebėtas gana didelis susidomėjimas įvairių visuomeninio maitinimo įmonių darbu, tai darosi itin populiaru. Tad manau restorano steigimas būtų labai pelningas,...