Restorano "Lauro lapas" esė
Ištrauka
„Lauro lapas“ – tai restoranas, kuris išsiskiria savo jaukių skandinaviškų interjerų, netikėtais skonių deriniai. Šis restoranas pasižymi profesionalių aptarnavimu, gera lokacija, aukštos kokybės patieklais. Čia lankosi įvairaus amžiaus žmonių grupės, nors „Lauro lapas “ yra išgarsėjęs, kaip mišrios virtuvės maisto restoranas, šalia dirbatis darbuotojai mielai renkasi čia verslo pietų. Pasirinkau šį restoraną, todėl, kad girdėjau, jog šį restoraną siūloma įvetinti vieną Michelin žvaigždute, esu patenkinta nedidelų, bet išskirtinių patieklų esančiu valgiaraštyje asortimentu, maloniu ir besišypsančiu personalu, galimybę už aukšta kainą paragauti virtuvės šefo sukurta meno kūrinį, kuris yra išskirtinio skonio ir pagamintas iš šviežių produktų. Norėčiau pabrėžti, jog aukšta patiekalų kaina atitinka kokybę, taip pat porcijos nėra didelės, tai leidžia lankytojams nepersivalgyti. Mano nuomone nedidelės porcijos yra kelias į kultūringa valgymą. Šiame darbe aprašysiu „Lauro lapa“ restoraną pagal šiuos punktus:
Turinys
- Turinys1
- Įvadas2
- Apie restoraną3
- Tikslinė rinka4
- SSGG4
- Teikiamų paslaugų pozicionavimas7
- Įmonės simbolis ir reklama7
- Konkuretai ir konkurencinis pranašumas8
- Taikomi pardavimo skatinimo būdai ir mano siūlomi pardavimo skatinimo būdai8
- Išvados10
- Šaltiniai11
- Priedai12
Reziumė
- Autorius
- jekaterina9633
- Tipas
- Rašinys
- Dalykas
- Vadyba
- Kaina
- €1.89
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 17, 2017
- Publikuotas
- 2014 m.
- Apimtis
- 13 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų