Restorano "TakeWay" prezentacija
11 skaidr.
Ištrauka
Pirmieji du „Takeway“ restoranai buvo atidaryti 2011 m; Šiuo metu yra atidaryti 6 restoranai Vilniuje ir Kaune; Pagrindinis TakeWay išskirtinumas - ne tik nurodytas tikslus kalorijų skaičius, bet ir išsami energinė vertė prie kiekvieno patiekalo.
Turinys
- SSGG
- PEST
- 4 vadybos funkcijos
- Rinkos analizė
- Plėtros/ pardavimų strategija
- Organizacijos taktinės veiklos kryptys ir sprendimai
Reziumė
- Autorius
- jekaterina9633
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Vadyba
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 17, 2017
- Publikuotas
- 2016 m.
- Apimtis
- 11 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
50 vietų restorano sąnaudų ir ekonominių rodiklių įvertinimas
Vadyba
Kursinis darbas
carpe
Narystės ES įtaka nedarbo pokyčiams Lietuvoje prezentacija
Vadyba
Prezentacija
2013 m.
rasa13
Itališkų patiekalų restoranas Kaune
Vadyba
Verslo planas
ievaieva1
UAB „KONGO BUFETAS" kinų maisto restoranas
Vadyba
Verslo planas
2013 m.
svajūnė
Restorano "Lauro lapas" esė
Vadyba
Rašinys
2014 m.
jekaterina9633
Verslo planas: restoranas - užkandinė
Vadyba
Verslo planas
2016 m.
jekaterina9633
Restorano patiekalų asortimento ir svečių aptarnavimo gerinimas
Vadyba
Diplominis darbas
2015 m.
audrizzz112