UAB „KONGO BUFETAS" kinų maisto restoranas

23 psl. / 3825 žod.

Ištrauka

Darbo aktualumas: Šiomis dienomis, vis labiau skubama ir dėl laiko stokos vartotojai dažnai renkasi viešojo maitinimo įstaigas, kurios tampa kasdienio apsilankymo erdvėmis. Šias erdves dažnas klientas naudoja netik kaip maitinimo įstaigą, tačiau ir kaip susitikimo ar neformalios aplinkos vietą. Vartotojai susiduria su didžiule pasiūla kavinių, restoranų ar kitų maitinimosi įstaigų, tačiau dėl tradicinių patiekalų pertekliaus, jie vis dažniau linksta į kitų šalių virtuves. UAB „Kongo Bufetas“ įmonės verslo planas – tai dokumentas, kuriame išdėstyta verslo sumanymo esmė, numatoma strategija, perspektyvos, bei prognozuojami rezultatai. Įmonės planas – atidaryti kiniečių virtuvės bufetą „Kongo Bufetas“, kuris bus tinkama vieta vartotojams, mėgstantiems kiniečių maistą ir taupantiems laiką.

Darbo tikslas: Parengti verslo projektą naujai kuriamai įmonei UAB „Kongo Bufetas“.

Darbo uždaviniai:

  1. Įvertinti ir pagrįsti verslo idėją;
  2. Sudaryti įmonės marketingo, gamybos, organizacinį planus;
  3. Išanalizuoti verslo perspektyvas ir atlikti finansisius skaičiavimus;
  4. Įvertinti rizikos veiksnius ir numatyti alternatyvius sprendimo būdus;

Darbo objektas: UAB „Kongo Bufetas“.

Darbo metodai: Informacijos paieška, duomenų kaupimas, sisteminimas ir analizavimas.

Darbo apimtis:


Turinys

  • 1. Įvertinti ir pagrįsti verslo idėją;
  • 2. Sudaryti įmonės marketingo, gamybos, organizacinį planus;
  • 3. Išanalizuoti verslo perspektyvas ir atlikti finansisius skaičiavimus;
  • 4. Įvertinti rizikos veiksnius ir numatyti alternatyvius sprendimo būdus;

Reziumė

Autorius
svajūnė
Tipas
Verslo planas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€2.63
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 21, 2016
Publikuotas
2013 m.
Apimtis
23 psl.

Susiję darbai