Mėsos šviežumo nustatymas

18 skaidr.

Ištrauka

Šviežia mėsa – tai tokia mėsa, kuri nebuvo specialiai apdorota jokiu kitu būdu, išskyrus šaltį, taip pat vakuuminiu būdu ar inertinių dujų atmosferoje įpakuota mėsa, o šviežia paukštiena - neapdorota jokiu kitu būdu, išskyrus šaltį. Šviežia mėsa ir paukštiena turi būti švari, be matomų pašalinių priemaišų, kvapų, kraujosrūvų, kraujo likučių.

Mėsos, paukštienos ir jos riebalų šviežumas pirmiausia įvertinamas jusliniais metodais. Jeigu kyla abejonių dėl jų šviežumo, atliekami cheminiai ir mikrobinio užterštumo tyrimai, kurie detaliai nurodyti Mėsos ir paukštienos šviežumo įvertinimo techniniame reglamente, suderintame su Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba


Reziumė

Autorius
lifketa
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 18, 2018
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
18 skaidr.

Susiję darbai

Medus

Maisto technologija Referatas klasas
Medaus panaudojimo sritys. Medaus rūšys.

Makaronų gamybos mašinos

Maisto technologija Referatas 2010 m. rasa13
Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų, jie gaminami iš miltų (dažniausiai kviečių, bet galimi ir kiti variantai) ir vandens bei kitų papildomų produktų...

Medaus analizė

Maisto technologija Referatas 2015 m. monikami
Pirmiausia, medus yra skanus. Antra, medus – tai produktas, tinkantis visais gyvenimo atvejais. Taikant kompleksinį gydymą medus naudojamas kaip stiprinanti, tonizuojanti ir jėgas...

Medaus pristatymas

Maisto technologija Prezentacija monikami
 Į medaus sudėtį, priklausomai nuo augalų (iš kurių renkamas nektaras), dirvos, kurioje jie auga, orų ir klimato sąlygų, laiko, praėjusio nuo nektaro surinkimo...