Mėsos šviežumo nustatymas
18 skaidr.
Ištrauka
Šviežia mėsa – tai tokia mėsa, kuri nebuvo specialiai apdorota jokiu kitu būdu, išskyrus šaltį, taip pat vakuuminiu būdu ar inertinių dujų atmosferoje įpakuota mėsa, o šviežia paukštiena - neapdorota jokiu kitu būdu, išskyrus šaltį. Šviežia mėsa ir paukštiena turi būti švari, be matomų pašalinių priemaišų, kvapų, kraujosrūvų, kraujo likučių.
Mėsos, paukštienos ir jos riebalų šviežumas pirmiausia įvertinamas jusliniais metodais. Jeigu kyla abejonių dėl jų šviežumo, atliekami cheminiai ir mikrobinio užterštumo tyrimai, kurie detaliai nurodyti Mėsos ir paukštienos šviežumo įvertinimo techniniame reglamente, suderintame su Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba
Reziumė
- Autorius
- lifketa
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 18, 2018
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 18 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Medus
Maisto technologija
Referatas
klasas
Makaronų gamybos mašinos
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
rasa13
Tradiciniai mėsos gaminiai, gamyba ir produkcijai keliami reikalavimai
Maisto technologija
Kursinis darbas
2012 m.
rasa13
Medaus analizė
Maisto technologija
Referatas
2015 m.
monikami
Medaus pristatymas
Maisto technologija
Prezentacija
monikami
Biologiškai aktyvios medžiagos bulvėse
Maisto technologija
Prezentacija
2020 m.
just0
Maisto technologijų praktikos ataskaita
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2020 m.
dzastyna