Praktika: Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Kauno valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba
14 psl. / 3126 žod.
Ištrauka
Praktiką atlikau Valstybinės maisto ir veterinarinės tarnybos Kauno maisto ir veterinarinėje tarnyboje, maisto skyriuje.
Kauno valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba vykdo veiklą šiose srityse:
gyvulių, gyvūnų apsauga nuo užkrečiamų ligų;
gyvulinės kilmės produktų kokybės tikrinimas;
maisto produktus gaminančių įmonių kontrolė.
Šios praktikos tikslas - kompleksiškai pritaikyti teorines žinias įgytas magistrantūros studijų metu atliekant su maisto tvarkymu susijusių įmonių išorinę kontrolę.
Praktikos uždaviniai :
- Išanalizuoti ir statistinės analizės metodais įvertinti paskutiniųjų metų gyventojų skundų/nusiskundimų ir įmonių patikrinimų metu nustatytų pažeidimų duomenis.
- Susipažinti su Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos kokybės sistema diegiama pagal Lietuvos Respublikos standartą LST EN ISO/IEC 17020:2004 „Bendrieji įvairių tipų kontrolės įstaigų veikimo kriterijai“.
- Aprašyti atliktą valstybinę kontrolę viename maisto tvarkymo subjekte (remiantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (EB) Nr. 882/2004 dėl valstybinės kontrolės, kuri atliekama siekiant užtikrinti, kad būtų įvertinama, ar laikomasi pašarus ir maistą reglamentuojančių teisės aktų, gyvūnų sveikatos ir gerovės taisyklių).
- Išanalizuoti, kaip pasirinktoje maisto tvarkymo ar viešojo maitinimo įmonėje diegiamos sveikos mitybos koncepcijos.
- Įvertinti su maistu susijusią riziką pasirinktoje maisto tvarkymo ar viešojo maitinimo įmonėje (remiantis literatūros šaltiniais, įvairiais tyrimais).
Turinys
- 1.KAUNO VMVT MAISTO SKYRIAUS VEIKLA IR PROJEKTAI ……………4
- 1.1 MAISTO KONTROLĖS INFORMACINĖS SISTEMOS…………………………5
- 1.2 VALSTYBINĖ NEGYVŪNINIO MAISTO KONTROLĖ 2012 m. - 2013 m…………6
- 1.3NAUJAS PROJEKTAS:VIEŠOJO MAITINIMO ĮMONIŲ ATITIKTIES HIGIENOS REIKALAVIMAMS VERTINIMAS……………………………………………………7
- 2. VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBOS KOKYBĖS SISTEMA. …8
- 3. MAISTO TVARKYMO SUBJEKTO PATIKRINIMAS…………………………………9
- 4. SVEIKOS MITYBOS KONCEPCIJOS KAVINĖJE “ X”…………………………………11
- 5.SU MAISTU SUSIJUSI RIZIKA MAISTO GAMYBOS ĮMONĖJE “X”………………….11
- 6. IŠVADOS…………………………………………………………………………………14
Reziumė
- Autorius
- soon22
- Tipas
- Praktikos ataskaita
- Dalykas
- Medicina
- Kaina
- €3.24
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Rgs 1, 2015
- Publikuotas
- 2014 m.
- Apimtis
- 14 psl.
Atsiliepimai
Patvirtintas užsakymas
Viskas gerai.
2016 03 02
Patvirtintas užsakymas
Darbas geras
2016 03 29
Patvirtintas užsakymas
puiki praktikos ataskaita.
2016 12 04
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Vaistų ir maisto tarpusavio sąveikos
Medicina
Prezentacija
riva28
Sveiko maisto valgiaraštis skirtas vaikams valgantiems kavinėje
Medicina
Prezentacija
2011 m.
rasa13
Maisto medžiagų ir energijos poreikis priklausomai nuo amžiaus
Medicina
Prezentacija
2014 m.
cosinus
Aprūpinimo maistu praktikos ataskaita
Medicina
Prezentacija
2019 m.
aur.joksiene
Aprūpinimo maisto praktikos ataskaita.
Medicina
Praktikos ataskaita
2019 m.
aur.joksiene
Greito maisto ir paruošto vartoti maisto vartojimas tarp VU studentų
Medicina
Diplominis darbas
2014 m.
goldenfishdigger
Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos (VVKT) prie SAM funkcijos
Medicina
Prezentacija
moksliukas123