Aprūpinimo maisto praktikos ataskaita.
Ištrauka
Dietistas - kvalifikuotas, socialiai, ekonomiškai atsakingas, į praktinę veiklą orientuotas dietetikos specialistas, gebantis kūrybingai ir atsakingai taikyti mitybos mokslo principus nuolat kintančioje nacionalinėje ir tarptautinėje aplinkoje.
Praktikos metu su dietisto darbu susipažinau ir studijų metu įgytas žinias pritaikiau Klaipėdos sutrikusio vystymo kūdikių namuose.
Praktikos tikslas – ugdyti dietistų gebėjimus atsakingai vykdyti pacientų/klientų maitinimosi priežiūrą, ir efektyviai užtikrinti tinkamą paciento/kliento aprūpinimą maistu.
Praktikos uždaviniai: Susipažinti su maisto gamybą, technologinėmis kortelėmis, mokėti jas sudaryti, suskirstyti pagal naudingumą organizmui. Susipažinti su virtuvine įranga, RVASVT sistema, teisiniais aktais reglamentuojančiais virtuvės ir jos darbuotojų higieną ir tinkamą darbą
Turinys
- 1. ĮVADAS
- 2. ĮSTAIGOS APRAŠYMAS.
- 3. ANALIZĖ.
- 3.1 TECHNOLOGINĖS KORTELĖS
- 3.2 TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ SUSKIRSTYMAS PAGAL NAUDINGUMĄ ORGANIZMUI
- 3.3 VIRTUVĖS ĮRANGA REIKALINGĄ VIEŠĄJAM MAITINIMUI, TINKAMAM IR HIGIENIŠKAM DARBUI.
- 3.4 RVASVT
- 3.5 SAVĘS VERTINIMAS
- 4. LITERATŪROS SĄRAŠAS
- 5. PRIEDAI
Reziumė
- Autorius
- aur.joksiene
- Tipas
- Praktikos ataskaita
- Dalykas
- Medicina
- Kaina
- €2.70
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 5, 2019
- Publikuotas
- 2019 m.
- Apimtis
- 19 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų