Alkoholdehidrogenazės pradinio fermentinės reakcijos greičio ir aktyvumo nustatymas
6 psl. / 644 žod.
Ištrauka
Vykstant oksidacijos-redukcijos procesams, kuriuos katalizuoja nikotininių kofermentų turinčios dehidrogenazės, kinta kofermentų absorbcijos maksimumai. NAD+ ir NADH absorbuoja šviesą, esant bangos ilgiui 260 nm. Tačiau esant bangos ilgiui 340 nm, absorbuoja tik NADH, o NAD+ absorbcija iš esmės nevyksta. Todėl vienos kofermento formos perėjimą į kitą labai patogu sekti registruojant spektrofotometru optinio tankio kitimą, esant bangos ilgiui 340 nm. Kai fermentinės reakcijos grįžtamosios, reakcijos produktai turi didelės įtakos fermentinių reakcijų greičiui, todėl dažnai labai svarbu nustatyti pradinį reakcijos greitį.
Turinys
- Darbo tikslas: Nustatyti alkoholdehidrogenazės (ADH) pradinį reakcijos greitį ir aktyvumą.
- Tyrimo objektas: Mielių ADH.
- Matavimo priemonės: Automatinės 200 μL, 1000 μL, 5000 μL pipetės, spektrofotometras SF26 su kiuvete, kurioje palaikoma pastovi temperatūra, svarstyklės.
- Darbo eiga
- Skaičiavimai
- Išvados
Reziumė
- Autorius
- firex
- Tipas
- Laboratorinis darbas
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.93
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Lie 16, 2015
- Publikuotas
- 2011 m.
- Apimtis
- 6 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Kepenų fermento katalazės aktyvumo priklausomybės nuo substrato koncentracijos tyrimas. Vandenilio peroksido skaidymo priklausomybės nuo fermento katalazės koncentracijos tyrimas
Chemija
Laboratorinis darbas
spring17
Temperatūros įtaka mielių fermentacijos reakcijos greičiui tyrimas
Chemija
Tyrimas
spring17
Heteropolivolframatas sintezė ir jo oksidacijos - redukcijos reakcijų kinetikos tyrimas
Chemija
Tyrimas
oggiuxx
ADH pradinio reakcijos greičio priklausomybės
Chemija
Laboratorinis darbas
2020 m.
UgneLi
Kokybinės aminorūgščių atpažinimo reakcijos
Chemija
Laboratorinis darbas
2020 m.
UgneLi
Cheminės reakcijos greitis
Chemija
Prezentacija
2022 m.
Just'e
Spektrofotometrinis kofeino nustatymas tonizuojančiuose gėrimuose. Ataskaita
Chemija
Tyrimas
2022 m.
miktazis17