Vynas, jo įtaka padidintos rizikos žmonių grupėms

20 skaidr.

Ištrauka

Vyno gamyba buvo atrasta ir pradėta taikyti kartu su kitais fermentacijos vyksmais – duonos raugo, sūrių gamyba.Alkoholiniai gėrimai buvo vartojami įvairių civilizacijų ir kultūrų visuomenių (išimtys –Šiaurės Amerikos indėnai ir Ramiojo vandenyno salų gyventojai). Šie gėrimai buvo vertinami kaip maisto priedas arba kaip nuotaikai gerinti skirtas maisto papildas.


Reziumė

Autorius
soon22
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Medicina
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 1, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
20 skaidr.

Susiję darbai

Žmonių rūpinimasis savo sveikata

Medicina Kursinis darbas 2013 m. rtenikaityte
Temos aktualumas. PSO nurodo, jog gera sveikata – tai ne vien ligos nebuvimas, bet visiška fizinė, dvasinė ir socialinė gerovė (Gaigalienė, 2001). Didžiausią...

Sveikų suaugusių žmonių mityba

Medicina Referatas 2016 m. rugilee
Referatas apie sveikų suaugusių žmonių mitybą. Referatą sudaro 10 puslapių. Šio darbo tikslas yra aptarti svarbiausius sveikos mitybos principus, taisykles, pagrindines maisto medžiagas...