Individualūs pieno ir pieno produktų vartojimo ypatumai
21 skaidr.
Ištrauka
Septynias dienas buvo stebima studentės mityba. Išanalizuota produktų energinė ir mitybinė vertė, apskaičiuotas paros ir vidutinis savaitės suvartotas nutrientų (angliavandenių, baltymų ir riebalų) bei kalorijų kiekis. Aprašyti pieno produktai su veikliosiomis dalimis, maisto priedais, ne pieno kilmės veikliosiomis dalimis, įvertintas ženklinimo atitikimas reikalavimams. Suvartotas nutrientų ir kalorijų kiekis palygintas su rekomenduojamomis paros normomis bei sveikos mitybos piramide, rezultatai pateikti grafiniu vaizdu.
Turinys
- Įvadas
- Valgiaraštis
- Vidutinis kalorijų, angliavandenių, baltymų ir riebalų kiekis, suvartotas per savaitę
- Pieno produktai su veikliosiomis dalimis
- Ženklinimas
- Maisto priedai
- Ne pieno kilmės sudėtinės dalys
- Rekomenduojamas nutrientų ir energijos kiekis per parą
- Išvados
Reziumė
- Autorius
- bleir
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Medicina
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Lap 25, 2014
- Publikuotas
- 2014 m.
- Apimtis
- 21 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Glikolizės reakcijų seka, fermentai, reguliacijos principai, fiziologinė reikšmė. Pieno rūgšties metabolizmas. Kori ciklas
Medicina
Konspektas
learner
Individualios kineziterapijos ir grupinių mankštų poveikio pacientams sergantiems reumatoidiniu artritu analizė
Medicina
Praktikos ataskaita
wigusjka
Pieno rūgšties poveikio pigmentuotai veido odai atvejo tyrimas
Medicina
Diplominis darbas
2014 m.
_ieva
Konservanto įtaka žaliavinio pieno baktericidinei taršai
Medicina
Kursinis darbas
2012 m.
soon22
Pieno rūgšties poveikis kuperozinei veido odai
Medicina
Referatas
2020 m.
saulions
Burnos higienos įtaka 3-6 metų amžiaus vaikams, turintiems pieninį sąkandį
Medicina
Kursinis darbas
2022 m.
persikiukas111
Pieno rūgšties poveikio pigmentuotai veido odai
Medicina
Diplominis darbas
2015 m.
rasa13