Praktikos ataskaita AB „VOLFAS ENGELMAN“
Ištrauka
Darbo aktualumas: AB „Volfas Engelman“ savo veiklą pradėjo daugiau kaip prieš 150 metų ir šiuo metu rinkai patiekia platų asortimentą produktų, kuriuos puikiai pažįsta ir vertina daugelis vartotojų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Ši įmonė, gamindama ir tiekdama vartotojams ne tik daugelį puikiai žinomų alaus rūšių, bet ir alkoholinių kokteilių, sidrų ar limonadų jau seniai spėjo įsitvirtinti rinkoje ir stengiasi užimti lyderės pozicijas Lietuvoje.
Darbo problema: AB „Volfas Engelman“ įmonės veikla ir jos tobulėjimas.
Darbo tiklsas: Įgijus savarankiškos profesinės veiklos įgudžių išanalizuoti maisto pramonės įmonės veiklą.
Darbo uždaviniai:
1) gebėti vertinti maisto pramonės įmonės verslo aplinką ir atlikti SSGG analizę;
2) gebėti aprašyti maisto pramonės įmonės veiklos strategiją ir taktiką;
3) gebėti analizuoti maisto pramonės įmonės valdymą, gamybos organizavimą, finansinę ir marketingo veiklą;
4) gebėti identifikuoti maisto pramonės įmonės veiklos problemas ir numatyti jų sprendimo būdus.
Darbo objektas: AB „Volfas Engelman“ įmonė.
Darbo apimtis: Darbą sudaro 45 psl, 17 paveikslų.
Turinys
- ĮVADAS
- 1. BENDRA ĮMONĖS CHARAKTERISTIKA6
- 1.1. Įmonės įsteigimas.6
- 1.2. Juridinis tipas.7
- 1.3. Įmonės veiklos rūšys.8
- 1.4. Įmonės vizija ir misija.8
- 1.5. Svarbiausi įvykiai9
- 1.6. Darbuotojų statistiniai dauomenys.9
- 2. ĮMONĖS VERSLO APLINKOS ANALIZĖ15
- 2.1. Išorinė aplinka.15
- 2.1.1. Politinė- teisinė aplinka.15
- 2.1.2. Ekonominė aplinka.16
- 2.1.3 Socialinė- kultūrinė aplinka.17
- 2.1.4. Technologinė aplinka.18
- 2.1.5. Gamtinė aplinka.19
- 2.2. Vidinė aplinka.19
- 2.2.1. Tiekėjai19
- 2.2.2. Konkurentai20
- 2.2.3. Vartotojai21
- 3. ĮMONĖS VALDYMO ANALIZĖ22
- 3.1. Planavimo funkcija.22
- 3.1.1. Ilgalaikiai planai22
- 3.1.2. Trumpalaikiai planai22
- 3.1.3. Tikslai ir uždaviniai22
- 3.2. Organizavimo funkcija.23
- 3.3. Organizacinė valdymo struktūra.25
- 3.4. Vadovavimo funkcija.27
- 3.4.1. Darbuotojų skatinimo priemonės.27
- 3.4.2. Vadovavimo stilius.28
- 3.4.3. Darbuotojų ir vadovybės santykiai28
- 3.4.4. Komandinis darbas ir komunikacijos procesas įmonėje.28
- 3.5. Kontrolės funkcija.29
- 4. GAMYBOS PROCESO ORGANIZAVIMAS.30
- 4.1. Gamybos struktūra.30
- 4.2. Techninis lygis.30
- 4.3. Produkcijos kokybės sistema.31
- 5. MARKETINGO VEIKLOS ANALIZĖ32
- 5.1. Prekių asortimentas.32
- 5.2. Kainos.33
- 5.3. Prekių paskirstymo kanalai33
- 5.4. Rėmimas.34
- 6. FINANSINIŲ RODIKLIŲ ANALIZĖ35
- 7. ĮMONĖS VEIKLOS TOBULINIMO GALIMYBĖS.42
- IŠVADOS IR REKOMENDACIJOS
- INFORMACIJOS ŠALTINIAI
- PRIEDAI
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Praktikos ataskaita
- Dalykas
- Vadyba
- Kaina
- €4.70
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- 2012 m.
- Apimtis
- 45 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų