Konservantų įtaka pelėsio atsiradimui
4 psl. / 158 žod.
Ištrauka
Įvadas
Šiame darbe pristatysiu, kaip konservantai padeda apsaugoti duoną nuo pelėsio.
Tikslas
Nustatyti, ar konservantų kiekis duonoje turi įtakos jos pelijimo procesui.
Turinys
- 1. Įvadas
- 2. Tikslas
- 3. Hipotezė
- 4. Darbo priemonės
- 5. Darbo eiga
- 6. Rezultatai
- 7. Išvados
- 8. Literatūra
Reziumė
- Autorius
- drakonas777
- Tipas
- Tyrimas
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.55
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Vas 2, 2019
- Publikuotas
- 2017 m.
- Apimtis
- 4 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Ląstelės dydis - paviršiaus įtaka
Biologija
Prezentacija
2011 m.
dalinuosikonspektais
Burnos epitelio, svogūno epidermio, elodėjos lapų, eritrocitų, pelėsinio grybo bei mieliagrybio ląstelių tyrimai šviesiniu mikroskopu
Biologija
Tyrimas
sunpaulius
Restrikcijos genų, susijusių su retrovirusais, įtaka išsėtinei sklerozei
Biologija
Prezentacija
gint.urb
Sporto įtaka kvėpavimo sistemai
Biologija
Prezentacija
2017 m.
jurgitha
Genetiškai modifikuoto maisto įtaka organizmo funkcionalumui
Biologija
Prezentacija
2017 m.
dominyka7
Fosforo įtaka augalams
Biologija
Diplominis darbas
2017 m.
mokslas111
Sporto įtaka žmogaus sveikatai
Biologija
Prezentacija
2021 m.
Aliuka