Esė apie John Grant kultūrinės molekulės sampratą

2 psl. / 603 žod.

Ištrauka

Šiais laikais, kuomet vartotojai ir pirkėjai tampa vis išrankesni ir sąmoningesni vartojamų bei perkamų prekių atžvilgiu, akcentuoti prekės funkcijas ir naudoti senąsias ženklodaros idėjas - tapo nebe taip efektyvu. Žmonės vis labiau renkasi prekes su išvystytomis bei neužmirštamomis prekės ženklo idėjomis. Naujos tendencijos reikalauja inovacijų, žmonės vis greičiau prie jų pripranta, todėl idėjos privalo būti originalios bei įsimintinos, o svarbiausia - sukeliančios kažkokių tai teigiamų potyrių.


Reziumė

Autorius
queenpx
Tipas
Rašinys
Dalykas
Vadyba
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 2, 2022
Publikuotas
2018 m.
Apimtis
2 psl.

Susiję darbai

Bendravimo kultūra Graikijoje

Vadyba Prezentacija matyfa
Į susitikimą visai tinka vėluoti pusvalandį,jei ik galėsite pasiteisinti arba čia esate įtakingiausias. Naujokams dera atvykti laiku,tačiau būkite pasirengę laukti. Graikijoje požiūris i...

Europos kultūros orientacijos

Vadyba Prezentacija 2007 m. rasa13
Prancūzams būdingas dedukcinis mąstymas. Pradedama nuo teorinio pagrindimo, vėliau formuojama elgesio strategiją ir tik tuomet pereinama prie reikalų tvarkymo.

Kultūros orientacijų modelis

Vadyba Prezentacija 2007 m. rasa13
Tvarka - didelis prognozių, rašytinių ir nerašytinių taisyklių poreikis. Konfliktas suvokiamas kaip grėsmingas reiškinys. Lankstumas - nenusakomų situacijų ir dviprasmybių tolerancija. Priimtinas...

Aptarnavimo kultūros ypatumai UAB

Vadyba Praktikos ataskaita 2015 m. silvija777
Temos aktualumas. Vienas pagrindinių šiuolaikinės sėkmingos įmonės veiklos pagrindų yra aptarnavimo kultūra, jos ypatumai. Tai lemia klientų pasirinkimą renkantis paslaugas, kurios gali užtikrinti...

Tiekimo grandinės samprata

Vadyba Referatas 2014 m. jurga851
Visame pasaulyje tiekimo grandinė yra vienas svarbiausių aspektų versle. Nežinant ką reiškia tiekimo grandinė norint tūrėti savo verslą yra blogai, nes nežinoma koks...

Maisto estetika, etiketas ir kultūra Lietuvoje

Vadyba Prezentacija 2019 m. vikinikitronas
•Įvadas 3-4; •Maisto ir valgymo kultūra 5-9; •Bajorų virtuvė 10-15; •Valstietiška virtuvė 16; •Sovietmečio virtuvė 17-18; •Šie laikai 19; •Restoranas ‚, Ertlio namas‘‘...