Oranžinės daržovės
26 skaidr.
Ištrauka
Morkos yra karotinų ir vitamino A šaltinis. Be to, morkose gausu biotino, vitamino K, ląstelienos, kalio, vitamino B6. Morkose esantis vitaminas C veikia kaip antioksidantas, padeda organizmui apsisaugoti nuo ligų ir vėžio neutralizuodamas kenksmingus laisvuosius radikalus. Morkos yra geras mangano, niacino , vitamino B1, pantoteno rūgšties, fosforo, folio rūgšties, vario, vitamino E , vitamino B2 šaltinis.
Reziumė
- Autorius
- blueblue
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 18, 2020
- Publikuotas
- 2019 m.
- Apimtis
- 26 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų