Prezentacija: sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
25 skaidr.
Ištrauka
Mano darbo tikslas: geriau įsisavinti pagrindines chemijos temas, analizuojant konkretaus pasirinkto maisto produkto sudėtį, savybes, pokyčius maisto ruošimo metu.
Mano uždaviniai: išanalizuoti literatūrą pasirinkta tema bei susisteminti informaciją ir parengti darbo ataskaitą ir ją pristatyti.
Reziumė
- Autorius
- dovyle
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 7, 2015
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 25 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Chemija
Referatas
2013 m.
dovyle
Vištiena ir jos cheminė sudėtis
Chemija
Referatas
loreta11
Agaro sudėtis, savybės, tipai bei pritaikymas
Chemija
Referatas
2012 m.
dodoškė
Neorganinės chemijos laboratorinių darbų analizė
Chemija
Laboratorinis darbas
sandraaa53
Polistireno analizė
Chemija
Prezentacija
2017 m.
domjuo1
Vanduo prezentacija
Chemija
Prezentacija
2019 m.
kaktusas333
Prezentacija apie druskas
Chemija
Prezentacija
2021 m.
Deividasas