Prezentacija: sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė

25 skaidr.

Ištrauka

Mano darbo tikslas: geriau įsisavinti pagrindines chemijos temas, analizuojant konkretaus pasirinkto maisto produkto sudėtį, savybes, pokyčius maisto ruošimo metu.

Mano uždaviniai: išanalizuoti literatūrą pasirinkta tema bei susisteminti informaciją ir parengti darbo ataskaitą ir ją pristatyti.


Reziumė

Autorius
dovyle
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 7, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
25 skaidr.

Susiję darbai

Vištiena ir jos cheminė sudėtis

Chemija Referatas loreta11
Mėsa-tai vienas svarbiausių maisto produktų, aprūpinant žmogaus organizmą pilnaverčiais baltymais. Dabartinė mėsos pramonė pateikia vartotojui daugelio rūšių mėsą tarp jų ir vištieną. Palyginti...

Polistireno analizė

Chemija Prezentacija 2017 m. domjuo1
Darbe pristatomos polistireno ( PS ) fizikinės, cheminės savybės, gavimas, perdirbimas bei gaminiai.

Vanduo prezentacija

Chemija Prezentacija 2019 m. kaktusas333
Vanduo, vanduo Lietuvoje ir jo kokybė. Gautas maksimalus pažymys mokykloje.