AB „Kauno alus“ IV praktikos ataskaita
34 psl. / 5830 žod.
Ištrauka
Darbo aktualumas: praktika buvo pasirinkta atlikti AB “Kauno alus” imonėje. Todėl praktikos metu buvo stengiamasi kuo daugiau sužinoti apie įmonę. Pritaikyti įgytas žinias praktikos metu
Darbo problema: AB „Kauno alus“ veikla, jos tobulėjimas.
Darbo tiklsas: Įgijus savarankiškos profesinės veiklos įgudžių išanalizuoti maisto pramonės įmonės veiklą.
Darbo uždaviniai:
- gebėti išanalizuoti bendrą įmonės charakteristika;
- gebėti atlikti maisto pramonės įmonės SSGG analizę;
- gebėti aprašyti maisto pramonės įmonės valdymo analizę;
- gebėti išanalizuoti gamybos proceso organizavimą;
- gebėti atlikti marketingo veiklos analizes;
- gebėti identifikuoti maisto pramonės įmonės veiklos problemas ir numatyti jų sprendimo būdus.
Darbo objektas: AB „Kauno alus“ įmonė.
Darbo apimtis: darbą sudaro: 35 lapai, keturi paveikslėliai, dvi lenteles
Turinys
- ĮVADAS6
- 1. BENDRA ĮMONĖS CHARAKTERISTIKA7
- 1.1. AB „Kauno alus“ įsteigimo istorija7
- 1.2. Juridinis tipas8
- 1.3. Įmonės veiklos aprašymas ir veiklos rūšys9
- 1.4. Svarbiausi įvykiai10
- 1.5. Darbuotojų statistiniai dauomenys10
- 2. ĮMONĖS VERSLO APLINKOS ANALIZĖ11
- 2.1. Išorinė aplinka11
- 2.1.1. Politinė- teisinė aplinka11
- 2.1.2. Ekonominė aplinka11
- 2.1.3 Socialinė- kultūrinė aplinka13
- 2.1.4. Technologinė aplinka14
- 2.1.5. Gamtinė aplinka15
- 2.2. Vidinė aplinka16
- 2.2.1. Tiekėjai16
- 2.2.2. Konkurentai17
- 2.2.3. Vartotojai18
- 2.2.4. AB „Kauno alus“ SSGG analizė18
- 3. ĮMONĖS VALDYMO ANALIZĖ20
- 3.1. Planavimo funkcija20
- 3.1.1. Ilgalaikiai planai20
- 3.1.2. Trumpalaikiai planai20
- 3.1.3. Įmonės strategija ir vertybės21
- 3.2. Organizavimo funkcija21
- 3.3. Organizacinė valdymo struktūra23
- 3.4. Vadovavimo funkcija24
- 3.4.1. Darbuotojų skatinimo priemonės24
- 3.4.2. Vadovavimo stilius25
- 3.4.4. Komandinis darbas ir komunikacijos procesas įmonėje25
- 3.5. Kontrolės funkcija25
- 4. GAMYBOS PROCESO ORGANIZAVIMAS25
- 4.1. Alaus gamybos technologinis process25
- 5.MARKETINGO VEIKLOS ANALIZĖ29
- 5.1. Prekių asortimentas29
- 5.2. Prekių paskirstymo kanalai29
- 5.3. Rėmimas30
- 6. ĮMONĖS VEIKLOS TOBULINIMO GALIMYBĖS30
- IŠVADOS IR REKOMENDACIJOS30
- INFORMACIJOS ŠALTINIAI31
Reziumė
- Autorius
- benota
- Tipas
- Praktikos ataskaita
- Dalykas
- Vadyba
- Kaina
- €3.90
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 24, 2020
- Publikuotas
- 2013 m.
- Apimtis
- 34 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Nekilnojamojo turto vadybos praktikos ataskaita
Vadyba
Praktikos ataskaita
2014 m.
agne_st
Verslo inkubatoriai ir jų veiklos efektyvumo nustatymo praktikos ataskaita
Vadyba
Praktikos ataskaita
2007 m.
rasa13
Nekilnojamojo turto vadybos gamybinės praktikos ataskaita
Vadyba
Praktikos ataskaita
2015 m.
agne_st
Pažintinė praktikos ataskaita UAB "Jozita"
Vadyba
Referatas
rafalina
UAB „Euronics“ praktikos ataskaita
Vadyba
Praktikos ataskaita
2015 m.
marius22
VŠĮ Šiaulių regiono plėtros agentūra praktikos ataskaita
Vadyba
Praktikos ataskaita
gvarnyte
Įvadinės informacijos struktūrų praktikos ataskaita
Vadyba
Praktikos ataskaita
2019 m.
denim