Profesinės praktikos ataskaita viešbutyje „Park Inn by Radisson“

17 psl. / 2542 žod.

Ištrauka

Profesinę praktiką atlikau viešbutyje „Prak Inn by Radisson“. Praktika truko 12 savaičių: 6 savaitės buvo skirtos praktikai viešbučio padaliniuose ir 6 savaitės – viešbučio maitinimo įmonės padaliniuose.

Atliktos profesinės praktikos tikslas – įtvirtinti ir taikyti įgytas žinias ir įgūdžius praktikoje, ugdyti gebėjimus savarankiškai dirbti svetingumo srityje.

Praktikos uždaviniai:

  • Įgyti praktinės patirties viešbučio priėmimo ir apgyvendinimo, ūkio tarnybose;
  • Analizuoti viešbučio padalinių teikiamas paslaugas;
  • Taikyti pagrindines svečių aptarnavimo taisykles restoranuose ir baruose;
  • Įsisavinti patiekalų ir gėrimų derinimo principus;
  • Analizuoti patiekalų ir gėrimų valgiaraščius;


Turinys

  • ĮVADAS3
  • 1.ĮMONĖS PRISTATYMAS4
  • 2.PRAKTIKOS UŽDUOČIŲ VYKDYMO ANALIZĖ4
  • 2.1Praktika viešbučio ūkio skyriuje5
  • 2.2Svečių priėmimo ir apgyvendinimo tarnyboje6
  • 2.3Praktika restorano aptarnavimo padalinyje7
  • 2.3.1Viešbučio restorane naudojamų indų, įrankių analizė8
  • 2.3.2Valgiaraščio analizė9
  • 2.3.3Aptarnavimo organizavimo analizė10
  • 3.IŠVADOS IR SIŪLYMAI12
  • ŠALTINIAI13
  • PRIEDAI13

Reziumė

Autorius
jekaterina9633
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Vadyba
Kaina
€2.70
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 17, 2017
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
17 psl.

Susiję darbai

Profesinės praktikos ataskaita

Vadyba Praktikos ataskaita 2003 m. vika1
Įstaigų ir įmonių administravimo programos profesinę praktiką aš atlikau UAB “Klaipėdos maisto produktai”. Praktikos atlikimo vietą pasirinkau neatsitiktinai , nes šioje bendrovėje aš...