Viskas apie margariną
18 skaidr.
Ištrauka
Margarinas – tai augalinių riebalų ir vandens mišinys, skoniu, spalva, kvapu panašus į sviestą. Margarinas gaminamas iš augalinių riebalų.
Istorija. Margarino vardo pradžia siejama su garsaus prancūzų chemiko Michel Eugene Chevreul atradimu. Jis atrado, kad riebalų rūgštys yra statybinė riebalų medžiaga. 1813 m. išskyrė vieną jų ir pavadino „margarites“, graikų kalbos žodžiu, reiškiančiu perlas.
Turinys
- Įžanga
- Istorija
- Gamyba
- Susidariusių trans-riebalų poveikis
- Interesterifikavimas
- Gavimo reakcijos lygtys
- Panaudojimas
- Margarino privalumai
Reziumė
- Autorius
- morkutee
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Lie 17, 2018
- Publikuotas
- 2018 m.
- Apimtis
- 18 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Paruoštukė apie polimerus
Chemija
Paruoštukė
2012 m.
vienintele
Įvadas apie anglį
Chemija
Prezentacija
2016 m.
diamond1in2the3sky
Viskozimetrų (klampomačių) tipai ir jų veikimo principai
Chemija
Prezentacija
soonca
Margarinas
Chemija
Prezentacija
morkiukas
Prezentacija apie druskas
Chemija
Prezentacija
2021 m.
Deividasas