Viskas apie margariną

18 skaidr.

Ištrauka

Margarinas – tai augalinių riebalų ir vandens mišinys, skoniu, spalva, kvapu panašus į sviestą. Margarinas gaminamas iš augalinių riebalų. 

Istorija. Margarino vardo pradžia siejama su garsaus prancūzų chemiko Michel Eugene Chevreul atradimu. Jis atrado, kad riebalų rūgštys yra statybinė riebalų medžiaga. 1813 m. išskyrė vieną jų ir pavadino „margarites“, graikų kalbos žodžiu, reiškiančiu perlas.


Turinys

  • Įžanga
  • Istorija
  • Gamyba
  • Susidariusių trans-riebalų poveikis
  • Interesterifikavimas
  • Gavimo reakcijos lygtys
  • Panaudojimas
  • Margarino privalumai

Reziumė

Autorius
morkutee
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lie 17, 2018
Publikuotas
2018 m.
Apimtis
18 skaidr.

Susiję darbai

Paruoštukė apie polimerus

Chemija Paruoštukė 2012 m. vienintele
Paruoštukė parengta pagal kontrolinius klausimus, pateikti atsakymai į kiekvieną klausimą. Puikus būdas išmokti svarbiausią ir reikalingiausią informaciją.

Įvadas apie anglį

Chemija Prezentacija 2016 m. diamond1in2the3sky
Apibendrinimas apie anglį, viskas ko reikia: atsakymai į klausimus, detalus paaiškinimas. Įvertinimas: 10/10.

Margarinas

Chemija Prezentacija morkiukas
Neturi cholesterolioNeturi trans riebalų rūgščiųTuri didelį kiekį mononesočiųjų ir polinesočiųjų riebalų rūgščiųTuri Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgščiųPraturtintas...