Mitybos ypatumai Ispanijoje
30 skaidr.
Ištrauka
Manoma, kad pietinės Ispanijos virtuvės patiekalams didelę įtaką padarė arabų užkariavimas. Čia valgoma svetainėse, o valgiai būtinai patiekiami pagal eiliškumą: šalti užkandžiai, sriuba, pagrindiniai patiekalais, o po jų – desertas. Šio regiono virtuvėje gausu jūros gėrybių, mėsos bei – šviežių vaisių ir daržovių.
Reziumė
- Autorius
- gretak
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Kulinarija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Rgs 17, 2017
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 30 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Lenkijos, Estijos ir JAV šalių maitinimo ypatumai
Kulinarija
Referatas
alinat